En försiktig start

I går körde vi årets första gris till Sörby slakteri. Vi hade tänkt att det skulle bli två, men lastningen blev komplicerad och långdragen eftersom det var så svårt att få fram hästsläpet genom snö och is till den hagen, så vi nöjde oss när vi fått in en gris. Grannen tyckte synd om oss och lånade ut sin modernare bil med fyrhjulsdrift. Det var nog tur för vägarna var väldigt obehagliga igår. Men allt gick bra och i morgon ska vi hämta hem och börja stycka.

Idag gjorde vi ny leverpastej, den står och svalnar i kylen nu och packas i morgon bitti. Vi har en volontär från Argentina på gården. När jag sa Leberwurst sa han – Ah, leberbush! Så säger de där. Och det finns de som heter Leberbush i efternamn. På facebook finns det en Manuel Leberbush från Argentina. Till honom kan man verkligen säga – Tack och hej, Leverpastej. Varje dag lär man sig något nytt. Jag hoppas att pastejen blev lika god som förra gången. Vill du pröva den i Uppsala eller Stockholm så beställ en

Leverans!

Här nedan finns ett beställningsformulär för den, för lufttorkat och för många goda frysta korvar för leverans på lördag den 17/1. Vi ses på de vanliga platserna, parkeringsplatsen bakom stationen utanför Katalin i Uppsala (12:15 – 12:30 obs tiden) och på parkeringen ungefär mitt på Drakenbergsgatan på Söder i Stockholm (14:00 – 14:30).

I korvboutiquen finns i stort sett detsamma som på beställningsformuläret. Öppet alla dagar 10-18.

Vi ses!

[Form id=”6″]