Karré, kotlett och Bloody Mary-korv

Nu på lördag den 20 maj blir det en ny leveransomgång till Uppsala, Upplands Väsby, Hornstull och Herrängen. Då kan ni få pröva en helt ny korv, men lägg märke till den nya leveranstiden på Drakenbergsgatan – 14:15!

För ett tag sedan fick jag en påse med sellerifrön från en exklusiv kryddbutik i Chicago från en granne vars höns jag såg till när han var på resa. Jag tänkte att jag skulle använda dem i en ny korv, och efter att ha tänkt efter länge så har jag bestämt mig för att testa att tillverka en Bloody Mary-korv i morgon eller i övermorgon. Kanske vulgärt, kanske jättegott – jag gillar drinken och förknippar den med förväntan och flygresor. Korven ska förutom det fantastiska linderödsköttet innehålla sellerifröna, tomatpuré och ansenliga mängder svartpeppar. Worcestershire- och tabasco-sås kan ni droppa över själva och vodkan får ni ta vid sidan om. Eller så stoppar ni ner korven i drinken som en dekoration.

Eftersom restaurang Esperanto har tillräckligt med kött den här veckan så kan jag för en gångs skull erbjuda både skivad karré och skivad urbenad kotlett till den här leveransen. Och ni ser på bilderna vad det rör sig om för kvalitet. Så där har ni veckans grilldilemma – Bloody Mary-korv, karré eller kotlett? Eller lite av ALLTIHOPA, KANSKE!?

Dessutom finns det många frysta korvar att välja bland – Stormkorv (med sechuanpeppar), fläskmerguez, Nürnberger Rostbratwürstchen, Leberkäs, citron/kummin/mejram-korv och salsiccia med rostad fänkål och vitt vin. Och riktigt fett sidfläsk att skiva och lägga på grillen. Beställer gör du här.

Allt det här finns också i butiken här på gården, så kom och ta för er!

Välkomna!

Kristofer

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

4 557Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress