Mystik, kotletter och lufttorkad kallrökt bog

Det händer massor hos mig just nu och jag har väldigt mycket att stå i. Men jag tänker inte berätta om detta just nu. Det finns nämligen ett par här i bygden som har bestämt sig för att försöka sänka mitt företag med hjälp av anonyma anmälningar mot mig och andra. Eftersom jag vet att de läser vad jag skriver (hej S & G!) så tänker jag inte underlätta för dem att motarbeta mig genom att röja mina planer och motdrag, så jag håller mig lite mystisk ett tag. Risken med att vara öppen med allt man gör ligger naturligtvis i att det fungerar dåligt när den som vill sätta dit en i fult spel, utnyttjar just öppenheten. Det går förhoppningsvis snart över. Öppenhet är en förutsättning för förtroende, och förtroende och tillit är grunden för ett fungerande samhälle. Liksom kotletter.

Det blir en leverans nu på lördag den 24 mars, men på grund av det ovanstående så blir det ett lite kortare beställningsformulär. Där finns finfina feta urbenade kotletter från den första av mina grisar som Tjälingegården i Skogstibble har varit fodervärd för. Skirat flott till kak- och pajbaket och kallrökt och lufttorkad både landjäger och bog. Det finns frysta korvar: Toulouse, c/k/m, savina kobasica, isterband och Münchner Leberkäs. Och som grädde på moset vinterflott, kapris i salt samt de delikata gröna lucques-oliverna. Beställningsformuläret finns här.

Vi ses!

Kristofer

Share