Beställningsformulär

Här är utlämningsställena där den rostvita skåpbilen kommer att uppenbara sig. Först Uppsala på Storgatan bakom stationen ungefär framför Hotell Park Inn , sedan OKQ8 vid Glädjens trafikplats i Upplands Väsby, därpå parkeringen ungefär mitt på Drakenbergsgatan på Söder i Stockholm och slutligen Tulpanvägen 4, Herrängen, Älvsjö.

Beställning till lördag den 18/11
12:15-12:30 i Uppsala, Storgatan utanför Park Inn bakom stationen,
13:05-13:10 på OKQ8 Glädjens trafikplats i Upplands Väsby,
14:15-14:45 på Drakensbergs-gatan, och
15:00-15:15 i Herrängen, Tulpanvägen 4

Betala gärna med Swish eller kort, eller i värsta fall kontant om du har någorlunda jämna pengar.
Namn: *
E-mail: *
Mobiltelefonnummer: *
-
Varorna hämtas i: *


Urbenade kotletter. Begränsat antal. 2 st/frp. Ca 100-140 kr/frp, 300 kr/kg. Antal frp:
Höstflott. Guldbelönat flott med lök, äpple och trattkantareller. 135 g/burk. 85 kr/st. Antal:
Landjäger. Torkad smal korv, kallrökt över natten. 45 kr/st. Antal:
Gårdens salami. Färsk, mjuk salami med fänkål. 120 - 180 kr/bit. 90 kr/hg Antal:
Lufttorkat ytterlår i skivor. Ca 100 kr/frp, 140 kr/hg. Antal frp:
Lufttorkad kotlettrad i skivor. Ca 100 kr/frp, 140 kr/hg. Antal frp:


Fryst sidfläsk i bit. 300 kr/kg. Ca 300 kr/frp. Antal frp:
Fryst stor fläsklägg i bit. 110 kr/kg. Ca 300 kr/frp. Antal frp:
Fryst boudin blanc med rostad paprika och citronzest. Ca 100 kr/frp, 300 kr/kg. Antal frp:
Fryst Svampkorv med trattkantareller. Ca 100 kr/frp, 300 kr/kg. Antal frp:
Fryst merguez på gris. Ca 100 kr/frp, 300 kr/kg. Antal frp:
Fryst Nürnberger Rostbratwürstel. Ca 100 kr/frp, 300 kr/kg. Antal frp:
Frysta lätt kallrökta, syrade isterband. 2 st/frp. Ca 60-80 kr/frp, 350 kr/kg. Antal frp:


Gårdens hundgodis av torkat grisskinn. 30 kr/frp. Antal:
Gårdens hundgodis. Tuggrullar av torkat grisskinn. 50 kr/frp. Antal:

Kommentarer:


Share

40 reaktion på “Beställningsformulär

  1. Pingback: Tempo, takt och fason | Franzéns Charkuterier

  2. Pingback: Ny korv, ny kurs och ny vin- och charkprovning | Franzéns Charkuterier

  3. Pingback: Här har du din julmat | Franzéns Charkuterier

  4. Pingback: Drömmar, fantasier und Leberkäs | Franzéns Charkuterier

  5. Pingback: Svampkorven, smakerna och sinnenas tillförlitlighet | Franzéns Charkuterier

  6. Pingback: Skymningar, uppmärksamhet och riktigt grov korv | Franzéns Charkuterier

  7. Pingback: Franzéns Charkuterier

  8. Pingback: Slit och släp och linderödssvinets dag | Franzéns Charkuterier

  9. Pingback: Fläskduva, köttkyl och gårdens salami | Franzéns Charkuterier

  10. Pingback: Pastejen, kotletterna och korvarna för en tryggad midsommar | Franzéns Charkuterier

  11. Pingback: Chipolata, Nürnberger och funderingar kring expansion | Franzéns Charkuterier

  12. Pingback: Mexikansk chorizo, Thüringer Rostbratwurst och snövitt flott | Franzéns Charkuterier

  13. Pingback: Höst | Franzéns Charkuterier

  14. Pingback: Marzena och hennes salsiccia | Franzéns Charkuterier

  15. Pingback: Vin- och charkprovning, korvutkörning och andra jippon | Franzéns Charkuterier

  16. Pingback: En kyckling, en vinprovning och en massa snällkorv | Franzéns Charkuterier

  17. Pingback: Kotletter, flott och fultvål | Franzéns Charkuterier

  18. Pingback: Nu kommer apelsinkorven | Franzéns Charkuterier

  19. Pingback: En glad korv | Franzéns Charkuterier

  20. Pingback: Nästa leverans och lite om rått fläskkött | Franzéns Charkuterier

  21. Pingback: Håkans lår, stångryttare och mer kimchi | Franzéns Charkuterier

  22. Pingback: Början på något nytt | Franzéns Charkuterier

  23. Pingback: Thüringer Rostbratwurst, sommartid och lönehelg | Franzéns Charkuterier

  24. Pingback: Salsiccia, merguez och Münchner Leberkäs | Franzéns Charkuterier

  25. Pingback: Karré, kotlett och Bloody Mary-korv | Franzéns Charkuterier

  26. Pingback: Söndagsleverans, isterband och kotletter | Franzéns Charkuterier

  27. Pingback: Lucques-oliver, Toulousekorv och boudin blanc | Franzéns Charkuterier

  28. Pingback: Karré, pâté, culatello och senap | Franzéns Charkuterier

  29. Pingback: Kapriskorv, kimchi och kanske sommarens sista karré | Franzéns Charkuterier

  30. Pingback: Färsk salami, Lisas korv och fläskmerguez | Franzéns Charkuterier

  31. Pingback: Karré, korv och lufttorkat, igen | Franzéns Charkuterier

  32. Pingback: Korvkurs, provsmakning och Toulouse-korv | Franzéns Charkuterier

  33. Pingback: Korvkurs, provsmakning och Toulouse-korv | Franzéns Charkuterier

  34. Pingback: Fläskkotletter, leberwurst och en gammal lufttorkad skinka | Franzéns Charkuterier

  35. Pingback: Fläskkotletter, leberwurst och en gammal lufttorkad skinka | Franzéns Charkuterier

  36. Pingback: Isterband, salami och matlagningspancetta (och lite hundgodis) | Franzéns Charkuterier

  37. Pingback: Mer rök, Höstflott och två frågor | Franzéns Charkuterier

  38. Pingback: Gårdens salami, Landjäger och fem andra korvar | Franzéns Charkuterier

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

5 148Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress