Försäljning

Mina charkuterier säljs för närvarande i butiken på gården (den hittar man här: https://goo.gl/maps/6zLkG ). Dagens öppettider och sortiment visas högst upp i högermarginalen på hemsidans förstasida.

Ungefär varannan lördag tar jag emot beställningar på hemsidan för leverans till Uppsala, Upplands Väsby och Stockholm. Anmäl dig till nyhetsbrevet om du vill veta när.

Restaurang Esperanto, som matmässigt utsågs till Sveriges bästa restaurang, den enda med 40 poäng av 40 möjliga på maten, av White Guide, och som har en stjärna i Michelinguiden, köper karré av mina grisar.

Lennart och Bror på Birger Jarlsgatan i Stockholm, och Karins Skafferi på Gejersgatan i Uppsala har ibland mina produkter i sitt sortiment.

En del av mina korvar serveras mycket vällagade och med bra tillbehör då och då i restaurangen på Forsby Kvarns Kafé som jag varmt rekommenderar. Flera av mina lufttorkade produkter serveras på deras lyxpizzor på fredagar.

Underbara 19 Glas köper både mina färskkorvar och det lufttorkade.

Är du intresserad av att servera eller sälja mina charkuterier, eller göra en specialbeställning så får du gärna skriva eller ringa till mig.

Share

8 reaktion på “Försäljning

 1. Hej!
  Är oerhört intresserad dels av att köpa och ev. att sälja eller förmedla försäljning till kunniga i matbranschen.
  Själv bor jag på Österlen, Kiviktrakten, sedan 7 år och är oerhört matintresserad. Är du en av delägarna i Frantze´n & Lindeberg i Stockholm. Hade i så fall glädjen att få uppleva en härlig och minnesrik kväll på retaurangen i Gamla Stan hos er i våras.

  Tacksam för kontakt.
  Med vänlig hälsning
  Marianne Mathiesen Öhman
  Ravlunda byaväg 21
  277 37 Kivik

  • Hej!
   Nej, jag har inget med Björn Frantzéns restaurang att göra. Han stavar ju efternamnet fel. Men jag har levererat lite chark till hans pub och hans vinbar.
   För närvarande har jag inga transporter till Österlen, men vi får se hur det blir med det i framtiden.

 2. Stort tack för leveranserna till Uppsala, och ett gott nytt grisigt år 2015.
  P.S. Nattkorven var ordentligt bra — borde köpr flera.

  h.v.h. Magnus W

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

8 545Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress