Här beställer du varor för leverans lördagen den 16 december 2021.
Varorna levereras till något av följande utlämningsplatser vid den tid som anges. Glöm inte att ange på vilken av följande platser som du kommer att hämta upp din påse!
Håll avstånd till mig och alla andra!
Det går också bra att hämta din påse i gårdsbutiken. Ange då detta som utlämningsplats och skriv också när du kommer att hämta påsen ungefär (tidigast fredag efter 16, senast söndag innan 20, samma helg).
- 11:30-11:45 Uppsala bakom stationen på korttidsparkeringen.
- 12:25-12:35 OKQ8 Glädjens trafikplats.
- 13:10-13:20 Stockholm, Kungsholmen, Bergsgatan, så nära Scheelegatan det finns plats att parkera. Spana efter den vita skåpbilen.
- 13:45-13:55 Stockholm, Gärdet, Erik Dahlbergsgatan ungefär vid korsningen Strindbergsgatan. Håll utkik efter den vita skåpbilen med loggan.
- 14:20-14:35 Stockholm, Hornstull, Drakenbergsgatan. Ungefär mitt på.
- 14:55-15:10 Stockholm, Östra Södermalm, framför Bananas vid Skånegatan 70 ungefär.
- 15:30-15:40 Tulpanvägen 4 i Herrängen, Stockholm.
- 15:55-16:05 Mälarhöjdens tunnelbana på Hägerstensvägen på parkeringen nedanför återvinningsstationen bakom Coop.
- 16:45-16:55 Brommaplan på lastplatsen vid infarten till parkeringen vid ICA.
Jag packar vanligtvis beställningarna dagen före leverans och först då räknar jag ihop totalsumman. Du kan få en uppfattning om vad det kommer att kosta genom att summera cirkapriserna. Du betalar med Swish eller kontant (räkna inte med att jag har växel) när du hämtar upp varorna, eller dagen innan om du fått ett mejl/sms med summan, till bankgiro eller med Swish.
Beställ genom att lägga till valfritt antal förpackningar av en vara i din varukorg. Vill du ha mer information om en vara så klickar du på dess text. Din varukorg hittar du längst ner på sidan. Slutför din bokning genom att fylla i de uppgifter som krävs där, glöm inte att meddela på vilken utlämningsplats du hämtar din beställning, klicka sedan på “Boka!”. Om allt fungerar som det ska och du har fyllt i rätt epostadress, så kommer du att få en beställningsbekräftelse. Kolla i din skräppostfolder först om du inte har fått någon bekräftelse. Om du får ytterligare bekräftelser på 0 beställda varor så beror det förmodligen på att din webläsare är öppen och laddar om sidan. Jag ignorerar beställningar på 0 varor och packar din ursprungliga beställning.
Vadmuskel på ben från bakbenet. (D.v.s avsvålad baklägg.) Svans från linderödssvin Broskbenen sitter i anslutning till revbenen på fläsksidan. Stek långsamt i ugnen och gnag på. Vadmuskel på ben från bakbenet. (D.v.s avsvålad baklägg.) Filé från utegående linderödssvin. Urbenad skivad karré av frigående linderödssvin. En skiva per förpackning. En bit av det ljuvliga ryggspäcket sitter kvar. Det här är den styckdetalj som hos nöt kallas “flap steak” på engelska – en mycket smakrik, ganska mager, grovfibrig muskel som sitter i buken. Liksom flanksteken ska den stekas eller brynas ganska snabbt och sedan skäras upp tvärs över fibrerna. Framlägg av utegående linderödssvin. Rakt sågat, ej vinkellägg. Bit av sidfläsk från utegående linderödssvin. Grisens hemlighet är en ganska tunn muskel som löper från bogen ut i kinden. Den är oftast mycket marmorerad och skärs tvärs över muskelfibrerna efter att ha stekts eller grillats. Det är inte en extremt mör muskel. En populär styckningsdetalj i Spanien. Platt, mör, marmorerad, solfjäderformad muskel från bogen. En skiva urbenad kotlett från utegående linderödssvin. En bit urbenad karré av frigående linderödssvin. Revben från bogen med ett extra lager kött på. Inte som tjocka revben, men tjockare än tunna revben.
Bild:
Namn:
Beskrivning:
Fryst
Kilopris:
Cirkapris:
I lager:
Add To Cart
Fryst fläskduva
Ja
115 kr/kg
140-240
5
Fryst grissvans
Ja
15 kr/st
5
Broskben
Nej
180 kr/kg
42-66 kr/st
3
Fläskduva
Nej
115 kr/kg
140-240
4
Fläskfilé
Nej
540 kr/kg
300-480 kr/st
1
Färsk skivad karré
Nej
360 kr/kg
72-170 kr/frp
12
Fläskflap
Nej
480 kr/kg
70-200 kr/st
2
Fläsklägg
Nej
132 kr/kg
145-240 kr/st
1
Fläsksida i bit
Nej
300 kr/kg
84-144 kr
4
Grisens hemlighet
Nej
540 kr/kg
100-170 kr/st
2
Latissimus dorsi
Nej
540 kr/kg
200-380 kr/st
3
Skivad urbenad kotlett
Nej
360 kr/kg
50-180 kr/frp
29
Karré i bit
Nej
360 kr/kg
470-670 kr/frp
2
Tjockare revben
Nej
192 kr/kg
200-336 kr/frp
2
Bild: | Namn: | Beskrivning: | Fryst: | Kilopris: | Cirkapris: | Lagerantal: | Add To Cart |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | Apelsinkorv |
Rå, grovmalen, mild bratwurst, med frisk smak av apelsin. Den här gör jag till jul varje år och den är oerhört uppskattad av hälften av kunderna. | Ja | 360 kr/kg | 100-120 kr/frp | 6 | |
![]() | Prinskorv |
Min tolkning av två prinskorvsrecept från Carl Frisks Handbok för charkuterister från1940. Försiktigt kallrökt och ångad. OBS. innehåller grädde. | Ja | 420 kr/kg | 80-120 kr | 15 | |
![]() | Salsiccia med rostat fänkålsfrö och vitt vin |
Grovmalen rå korv av italiensk typ smaksatt med rostade fänkålsfrön, svartpeppar och vitt (ekologiskt) vin. | Nej | 360 kr/kg | 100-140 kr | 31 |
No Inventory Items
Flott från skirat späck kryddat med rödlök, salt, kryddpeppar och svartpeppar. Används som pålägg på bröd, i stället för smör. Mycket uppländskt, men har säkert funnits i varianter över hela landet. Särskilt viktigt till jul. Glasburk med drygt 100 ml. Flott från skirat späck utan kryddning. Neutralt flott som kan användas till stekning, confitering, eller som pålägg till exempel. Kan blandas med kryddor för eget istersmör.
Bild:
Namn:
Beskrivning:
Cirkapris:
I lager:
Add To Cart
Istersmör
37 kr/st
13
Neutralt flott
70 kr/st
6
No Inventory Items
Din bokning
No Items in Cart