Beställningsformulär

Här beställer du varor för leverans lördagen den 15 maj.

Varorna levereras till något av följande utlämningsplatser vid den tid som anges. Glöm inte att ange på vilken av följande platser som du kommer att hämta upp din påse!

Håll avstånd till mig och alla andra!

Det går också bra att hämta din påse i gårdsbutiken. Ange då detta som utlämningsplats och skriv också när du kommer att hämta påsen ungefär (tidigast fredag efter 16, senast söndag innan 20, samma helg).

Jag eller Eva packar vanligtvis beställningarna dagen före leverans och först då räknar jag ihop totalsumman. Du kan få en uppfattning om vad det kommer att kosta genom att summera cirkapriserna. Du betalar med Swish eller kontant (räkna inte med att jag har växel) när du hämtar upp varorna, eller dagen innan om du fått ett mejl/sms med summan, till bankgiro eller med Swish.

Beställ genom att lägga till valfritt antal förpackningar av en vara i din varukorg. Vill du ha mer information om en vara så klickar du på dess text. Din varukorg hittar du längst ner på sidan. Slutför din bokning genom att fylla i de uppgifter som krävs där, glöm inte att meddela på vilken utlämningsplats du hämtar din beställning, klicka sedan på “Boka!”. Om allt fungerar som det ska och du har fyllt i rätt epostadress, så kommer du att få en beställningsbekräftelse. Kolla i din skräppostfolder först om du inte har fått någon bekräftelse. Om du får ytterligare bekräftelser på 0 beställda varor så beror det förmodligen på att din webläsare är öppen och laddar om sidan. Jag ignorerar beställningar på 0 varor och packar din ursprungliga beställning.

Bild: Namn: Beskrivning: Fryst Kilopris: Cirkapris: I lager: Add To Cart
Bogstek Bogstek

Bogstek, kallas också picknickbog, av uppländsk utegris. Bra som stek, eller som grytbitar, men fungerar också bra i utbankade skivor till schnitzel.

Nej 264 kr/kg 180-300 kr/st 4
Broskben Broskben

Broskbenen sitter i anslutning till revbenen på fläsksidan. Stek långsamt i ugnen och gnag på.

Nej 180 kr/kg 42-66 kr/st 4
Färsk skivad karré Färsk skivad karré

Urbenad skivad karré av uppländsk utegris. En skiva per förpackning. En bit av det ljuvliga ryggspäcket sitter kvar.

Nej 360 kr/kg 72-170 kr/frp 18
Fläskduva Fläskduva

Vadmuskel på ben från bakbenet. (D.v.s avsvålad baklägg.)

Nej 115 kr/kg 140-240 4
Fläskfilé Fläskfilé

Filé från uppländsk utegris.

Nej 540 kr/kg 300-480 kr/st 4
Fläskflank Fläskflank

Flankstek från uppländsk utegris.

Nej 540 kr/kg 84-144 kr/st 4
Fläskflap Fläskflap

Det här är den styckdetalj som hos nöt kallas “flap steak” på engelska – en mycket smakrik, ganska mager, grovfibrig muskel som sitter i buken. Liksom flanksteken ska den stekas eller brynas ganska snabbt och sedan skäras upp tvärs över fibrerna. En av mina favoriter.

Nej 480 kr/kg 70-200 kr/st 3
Fläsklägg Fläsklägg

Framlägg av uppländsk utegris. Rakt sågat, ej vinkellägg.

Nej 132 kr/kg 145-240 kr/st 4
Fläsksida i bit Fläsksida i bit

Bit av sidfläsk från uppländsk utegris.

Nej 300 kr/kg 84-180 kr 4
Fläskytterfilé Fläskytterfilé

Hjärtat på kotlettraden. Kallas ibland fläskhare.

Nej 400 kr/kg 250 kr/frp 3
Fryst fläskduva Fryst fläskduva

Vadmuskel på ben från bakbenet. (D.v.s avsvålad baklägg.)

Ja 115 kr/kg 140-240 2
Fryst fläsklägg Fryst fläsklägg

Framlägg av uppländsk utegris. Rakt sågat, ej vinkellägg.

Ja 132 kr/kg 145-240 kr/st 4
Grisöra Grisöra

Öra från uppländsk utegris. Till dig eller din bästa kompis.

Nej 15 kr/st 4
Karré i bit Karré i bit

En bit urbenad karré av uppländsk utegris.

Nej 360 kr/kg 320 - 470 kr/frp 2
Latissimus dorsi Latissimus dorsi

Platt, mör, marmorerad, solfjäderformad muskel från bogen.

Nej 540 kr/kg 200-380 kr/st 4
Tjockare revben Tjockare revben

Revben från bogen med ett extra lager kött på. Inte som tjocka revben, men tjockare än tunna revben.

Nej 192 kr/kg 200-336 kr/frp 4
Tunna revben Tunna revben

Tunna revben från grisens sida. Spare ribs på engelska.

Nej 180 kr/kg 84-240 kr/st 1
Skivad urbenad kotlett Skivad urbenad kotlett

En skiva urbenad kotlett från uppländsk utegris.

Nej 360 kr/kg 50-180 kr/frp 30
Skivad rostbiff Skivad rostbiff

Skivad rostbiff att grilla eller steka. (Mångas favorit på grillen faktiskt.)

Nej 360 kr/kg 84-144 12
Showing 1 - 19 of 19 items1

Bild: Namn: Beskrivning: Fryst: Kilopris: Cirkapris: Lagerantal: Add To Cart
Isterband Isterband

Syrade, lätt kallrökta, lätt torkade isterband.

Nej 380 kr/kg 70-110 kr 8
Merguez på fläsk Merguez på fläsk

Rå nordafrikansk korv med chilibett.

Ja 360 kr/kg 90-120 kr/frp 13
Salsiccia med rostat fänkålsfrö och vitt vin Salsiccia med rostat fänkålsfrö och vitt vin

Grovmalen rå korv av italiensk typ smaksatt med rostade fänkålsfrön, svartpeppar och vitt (ekologiskt) vin.

Ja 360 kr/kg 100-140 kr 17
Lisas korv Lisas korv

Hårt rostade enbär och fänkålsfrön, tillsammans med apelsinzest, svartpeppar och ingefära ger en speciell delikat karaktär till den här mellangrovt malda korven som är stoppad i svinfjälster 30/32 mm och tillägnad Lisa Förare Winbladh som tipsade om kombinationen hårdrostade enbär och fänkålsfrön.

Ja 360 kr/kg 90-130 kr/frp 14
Salsiccia secca - fänkål Salsiccia secca - fänkål

En lufttorkad mindre salami av italiensk typ. Smaksatt med fänkålsfrö och svartpeppar.

Nej 1440 kr/kg 100-160 kr/st 48
Stormkorv Stormkorv

En mellangrovt mald korv smaksatt med sechuanpeppar med sin blommiga, tungkittlande smak, och en dos svartpeppar. Stoppad i svinfjälster 30/32.

Ja 360 kr/kg 90-130 kr/frp 19
Showing 1 - 6 of 6 items1

No Inventory Items

Bild: Namn: Beskrivning: Cirkapris: I lager: Add To Cart
Fågelgodis Fettgrevar Fågelgodis "Fettgrevar"

Fettgrevar i nät för fåglarna att snaska på.

45 kr/st 13
Neutralt flott Neutralt flott

Flott från skirat späck utan kryddning. Neutralt flott som kan användas till stekning, confitering, eller som pålägg till exempel. Kan blandas med kryddor för eget istersmör.

70 kr/st 4
Showing 1 - 2 of 2 items1

No Inventory Items

Din bokning

No Items in Cart