Beställningsformulär

Här beställer du varor för leverans lördagen den 24 juli.

Varorna levereras till något av följande utlämningsplatser vid den tid som anges. Glöm inte att ange på vilken av följande platser som du kommer att hämta upp din påse!

Håll avstånd till mig och alla andra!

Det går också bra att hämta din påse i gårdsbutiken. Ange då detta som utlämningsplats och skriv också när du kommer att hämta påsen ungefär (tidigast fredag efter 16, senast söndag innan 20, samma helg).

Jag eller Eva packar vanligtvis beställningarna dagen före leverans och först då räknar jag ihop totalsumman. Du kan få en uppfattning om vad det kommer att kosta genom att summera cirkapriserna. Du betalar med Swish eller kontant (räkna inte med att jag har växel) när du hämtar upp varorna, eller dagen innan om du fått ett mejl/sms med summan, till bankgiro eller med Swish.

Beställ genom att lägga till valfritt antal förpackningar av en vara i din varukorg. Vill du ha mer information om en vara så klickar du på dess text. Din varukorg hittar du längst ner på sidan. Slutför din bokning genom att fylla i de uppgifter som krävs där, glöm inte att meddela på vilken utlämningsplats du hämtar din beställning, klicka sedan på “Boka!”. Om allt fungerar som det ska och du har fyllt i rätt epostadress, så kommer du att få en beställningsbekräftelse. Kolla i din skräppostfolder först om du inte har fått någon bekräftelse. Om du får ytterligare bekräftelser på 0 beställda varor så beror det förmodligen på att din webläsare är öppen och laddar om sidan. Jag ignorerar beställningar på 0 varor och packar din ursprungliga beställning.

Bild: Namn: Beskrivning: Fryst Kilopris: Cirkapris: I lager: Add To Cart
Fryst fläsklägg Fryst fläsklägg

Framlägg av uppländsk utegris. Rakt sågat, ej vinkellägg.

Ja 132 kr/kg 145-240 kr/st 23
Fryst fläskytterfilé Fryst fläskytterfilé

Hjärtat på kotlettraden. Kallas ibland fläskhare.

Ja 400 kr/kg 250 kr/frp 2
Frysta broskben Frysta broskben

Broskbenen sitter i anslutning till revbenen på fläsksidan. Stek långsamt i ugnen och gnag på.

Ja 180 kr/kg 42-66 kr/st 13
Fryst karré i bit Fryst karré i bit

En bit urbenad karré av uppländsk utegris.

Ja 360 kr/kg 320 - 470 kr/frp 1
Bogstek Bogstek

Bogstek, kallas också picknickbog, av uppländsk utegris. Bra som stek, eller som grytbitar, men fungerar också bra i utbankade skivor till schnitzel.

Nej 264 kr/kg 180-465 kr/st 1
Broskben Broskben

Broskbenen sitter i anslutning till revbenen på fläsksidan. Stek långsamt i ugnen och gnag på.

Nej 180 kr/kg 42-150 kr/st 2
Färsk skivad karré Färsk skivad karré

Urbenad skivad karré av uppländsk utegris. En skiva per förpackning. En bit av det ljuvliga ryggspäcket sitter kvar.

Nej 360 kr/kg 72-170 kr/frp 12
Fläsksida i bit Fläsksida i bit

Bit av sidfläsk från uppländsk utegris.

Nej 300 kr/kg 84-180 kr 1
Fryst bogstek Fryst bogstek

Bogstek, kallas också picknickbog, av uppländsk utegris. Bra som stek, eller som grytbitar, men fungerar också bra i utbankade skivor till schnitzel.

Ja 264 kr/kg 180-300 kr/st 6
Fryst fläskduva Fryst fläskduva

Vadmuskel på ben från bakbenet. (D.v.s avsvålad baklägg.)

Ja 115 kr/kg 140-240 23
Fryst fläskflank Fryst fläskflank

Flankstek från uppländsk utegris.

Ja 540 kr/kg 84-144 kr/st 4
Fryst fläskflap Fryst fläskflap

Det här är den styckdetalj som hos nöt kallas “flap steak” på engelska – en mycket smakrik, ganska mager, grovfibrig muskel som sitter i buken. Liksom flanksteken ska den stekas eller brynas ganska snabbt och sedan skäras upp tvärs över fibrerna.

Ja 480 kr/kg 70-200 kr/st 2
Fläskytterfilé Fläskytterfilé

Hjärtat på kotlettraden. Kallas ibland fläskhare.

Nej 400 kr/kg 250 kr/frp 1
Fryst skivad urbenad kotlett Fryst skivad urbenad kotlett

En skiva urbenad kotlett från uppländsk utegris.

Ja 360 kr/kg 50-180 kr/frp 18
Fryst Latissimus dorsi Fryst Latissimus dorsi

Platt, mör, marmorerad, solfjäderformad muskel från bogen.

Ja 540 kr/kg 200-380 kr/st 2
Grisöra Grisöra

Öra från uppländsk utegris. Till dig eller din bästa kompis.

Ja 15 kr/st 8
Showing 1 - 16 of 16 items1

Bild: Namn: Beskrivning: Fryst: Kilopris: Cirkapris: Lagerantal: Add To Cart
Landjäger Landjäger

En klassisk smal lufttorkad och kallrökt korv från Tyskland och Schweiz. Mild smak med kummin och svartpeppar som viktigaste kryddor. Bra att ha med sig när man är på utflykt. Obs. innehåller malda senapsfrön.

Nej 45 kr/st 11
Pfefferbeisser Pfefferbeisser

En klassisk smal lufttorkad och kallrökt korv från Tyskland och Österrike. Något mjukare än Landjägern. Lufttorkad och kallrökt en natt, med mild smak av de tre pepparsorterna som ingår i kryddningen – svartpeppar, vitpeppar och grönpeppar – och påtaglig smak av ädelpaprikapulver.

Nej 45 kr/st 4
Leverpastej Leverpastej

Bygger på tyskt recept och metod för Leberwurst. En exklusiv pastej med nyanserad smak.

Nej 70 kr 17
Münchener Leberkäse Münchener Leberkäse
  • Den sydtyska varianten av Fleischkäse, som inte innehåller vare sig lever eller ost. Bakad i form i ugnen. En sofistikerad emulsionskorv som kan ätas som den är eller stekas först.
Ja 360 kr/kg 150-250 kr/frp 13
Merguez på fläskkött Merguez på fläskkött

Rå nordafrikansk korv med chilibett.

Ja 360 kr/kg 90-120 kr/frp 13
Biala kielbasa Biala kielbasa

Korv efter polskt recept med mejram, vitlök och timjan som dominerande kryddor.

Ja 360 kr/kg 115-135 kr/frp 32
Stormkorv Stormkorv

En mellangrovt mald korv smaksatt med sechuanpeppar med sin blommiga, tungkittlande smak, och en dos svartpeppar. Stoppad i svinfjälster 30/32.

Ja 360 kr/kg 90-130 kr/frp 20
Thüringer Rostbratwurst Thüringer Rostbratwurst

Rå klassisk mild bratwurst med smak av kummin och mejram.

Ja 360 kr/kg 90-115 24
Salsiccia med salvia och vitt vin Salsiccia med salvia och vitt vin

Rå korv av italiensk typ smaksatt med salvia, vitt vin, och svartpeppar.

Ja 360 kr/kg 100-130 kr 21
Showing 1 - 9 of 9 items1
Image: Namn: Beskrivning: Fryst: Kilopris: Cirkapris: I lager: Add To Cart
Bacon i bit Bacon i bit

Torrsaltad, kallrökt sidfläsk av uppländsk utegris, i bit. Ofta ganska fett. Rökt över bokspån och hängmognat. Ska tillagas.

Nej 420 kr/kg 96-180 kr/frp 7
Showing 1 - 1 of 1 items1

Bild: Namn: Beskrivning: Cirkapris: I lager: Add To Cart
Fågelgodis Fettgrevar Fågelgodis "Fettgrevar"

Fettgrevar i nät för fåglarna att snaska på.

45 kr/st 12
Neutralt flott Neutralt flott

Flott från skirat späck utan kryddning. Neutralt flott som kan användas till stekning, confitering, eller som pålägg till exempel. Kan blandas med kryddor för eget istersmör.

70 kr/st 11
Salt

Det salt som jag använder i all min produktion, och som jag importerar direkt från producenten i Tavira, Portugal. Handskördat, oraffinerat, otvättat och helt utan tillsatser, är det här ett av de finaste salt som finns.

60 kr 5
Showing 1 - 3 of 3 items1

Image: Namn: Beskrivning: I lager: Kilopris: Cirkapris: Add To Cart
Lufttorkad karré Lufttorkad karré

Skivor av lufttorkad karré kryddad som italienarna traditionellt kryddar sin coppa. Lufttorkat i minst 4 månader, oftast betydligt längre.

9 1680 kr/kg ca 60-100 kr/frp
Lufttorkat ytterlår Lufttorkat ytterlår

Skivor av lufttorkat ytterlår kryddat med bland annat enbär och rosmarin, inspirerat av sydtyskt/norditalienskt speck. Lufttorkat i minst 6 månader, oftast betydligt längre. Om skivorna har vita prickar så är det ett kvalitetstecken, eftersom det är kristaller av aminosyran tyrosin som utvecklas först efter ca ett års mognad.

10 1680 kr/kg 60-100 kr/frp
Showing 1 - 2 of 2 items1
Image: Namn: Description: Vikt: Pris: Cirkapris: Fryst: Kilopris: Add To Cart
Grillgris 182010287 Grillgris 182010287

Helt fryst litet linderödssvin att grilla, till exempel.

37 kg 0kr 3700 kr Ja 100 kr/kg
Grillgris 182010283 Grillgris 182010283

Helt fryst litet linderödssvin att grilla, till exempel.

40,2 kg 0kr 4020 kr Ja 100 kr/kg
Showing 1 - 2 of 2 items1

Din bokning

No Items in Cart