Här beställer du varor för leverans lördagen den 27 februari 2021.
Varorna levereras till något av följande utlämningsplatser vid den tid som anges. Glöm inte att ange på vilken av följande platser som du kommer att hämta upp din påse!
Håll avstånd till mig och alla andra!
Det går också bra att hämta din påse i gårdsbutiken. Ange då detta som utlämningsplats och skriv också när du kommer att hämta påsen ungefär (tidigast fredag efter 16, senast söndag innan 20, samma helg).
- 11:30-11:45 Uppsala bakom stationen på korttidsparkeringen.
- 12:25-12:35 OKQ8 Glädjens trafikplats.
- 13:10-13:20 Stockholm, Kungsholmen, Bergsgatan, så nära Scheelegatan det finns plats att parkera. Spana efter den vita skåpbilen.
- 13:45-13:55 Stockholm, Gärdet, Erik Dahlbergsgatan ungefär vid korsningen Strindbergsgatan. Håll utkik efter den vita skåpbilen med loggan.
- 14:20-14:35 Stockholm, Hornstull, Drakenbergsgatan. Ungefär mitt på.
- 14:55-15:10 Stockholm, Östra Södermalm, framför Bananas vid Skånegatan 70 ungefär.
- 15:30-15:40 Tulpanvägen 4 i Herrängen, Stockholm.
- 15:55-16:05 Mälarhöjdens tunnelbana på Hägerstensvägen på parkeringen nedanför återvinningsstationen bakom Coop.
- 16:45-16:55 Brommaplan på lastplatsen vid infarten till parkeringen vid ICA.
Jag eller Eva packar vanligtvis beställningarna dagen före leverans och först då räknar jag ihop totalsumman. Du kan få en uppfattning om vad det kommer att kosta genom att summera cirkapriserna. Du betalar med Swish eller kontant (räkna inte med att jag har växel) när du hämtar upp varorna, eller dagen innan om du fått ett mejl/sms med summan, till bankgiro eller med Swish.
Beställ genom att lägga till valfritt antal förpackningar av en vara i din varukorg. Vill du ha mer information om en vara så klickar du på dess text. Din varukorg hittar du längst ner på sidan. Slutför din bokning genom att fylla i de uppgifter som krävs där, glöm inte att meddela på vilken utlämningsplats du hämtar din beställning, klicka sedan på “Boka!”. Om allt fungerar som det ska och du har fyllt i rätt epostadress, så kommer du att få en beställningsbekräftelse. Kolla i din skräppostfolder först om du inte har fått någon bekräftelse. Om du får ytterligare bekräftelser på 0 beställda varor så beror det förmodligen på att din webläsare är öppen och laddar om sidan. Jag ignorerar beställningar på 0 varor och packar din ursprungliga beställning.
Vadmuskel på ben från bakbenet. (D.v.s avsvålad baklägg.) Öra från utegående linderödssvin. Till dig eller din bästa kompis. Skivad rostbiff att grilla eller steka. (Mångas favorit på grillen faktiskt.) Det här är den styckdetalj som hos nöt kallas “flap steak” på engelska – en mycket smakrik, ganska mager, grovfibrig muskel som sitter i buken. Liksom flanksteken ska den stekas eller brynas ganska snabbt och sedan skäras upp tvärs över fibrerna. En skiva urbenad kotlett från utegående linderödssvin. Bogstek, kallas också picknickbog, av frigående linderödssvin. Bra som stek, eller som grytbitar, men fungerar också bra i utbankade skivor till schnitzel. Broskbenen sitter i anslutning till revbenen på fläsksidan. Stek långsamt i ugnen och gnag på. Urbenad skivad karré av frigående linderödssvin. En skiva per förpackning. En bit av det ljuvliga ryggspäcket sitter kvar. Vadmuskel på ben från bakbenet. (D.v.s avsvålad baklägg.) Det här är den styckdetalj som hos nöt kallas “flap steak” på engelska – en mycket smakrik, ganska mager, grovfibrig muskel som sitter i buken. Liksom flanksteken ska den stekas eller brynas ganska snabbt och sedan skäras upp tvärs över fibrerna. Framlägg av utegående linderödssvin. Rakt sågat, ej vinkellägg. Bit av sidfläsk från utegående linderödssvin. Hjärtat på kotlettraden. Kallas ibland fläskhare. Broskbenen sitter i anslutning till revbenen på fläsksidan. Stek långsamt i ugnen och gnag på. Grisens hemlighet är en ganska tunn muskel som löper från bogen ut i kinden. Den är oftast mycket marmorerad och skärs tvärs över muskelfibrerna efter att ha stekts eller grillats. Det är inte en extremt mör muskel. En populär styckningsdetalj i Spanien. En skiva urbenad kotlett från utegående linderödssvin. Revben från bogen med ett extra lager kött på. Inte som tjocka revben, men tjockare än tunna revben. Tunna revben från grisens sida. Spare ribs på engelska. En bit urbenad karré av frigående linderödssvin. Platt, mör, marmorerad, solfjäderformad muskel från bogen.
Bild:
Namn:
Beskrivning:
Fryst
Kilopris:
Cirkapris:
I lager:
Add To Cart
Fryst fläskduva
Ja
115 kr/kg
140-240
10
Grisöra
Ja
15 kr/st
4
Fryst skivad rostbiff
Ja
360 kr/kg
84-144
13
Fryst fläskflap
Ja
480 kr/kg
70-200 kr/st
2
Fryst skivad urbenad kotlett
Ja
360 kr/kg
50-180 kr/frp
4
Bogstek
Nej
264 kr/kg
180-300 kr/st
3
Broskben
Nej
180 kr/kg
42-66 kr/st
4
Färsk skivad karré
Nej
360 kr/kg
72-170 kr/frp
18
Fläskduva
Nej
115 kr/kg
140-240
4
Fläskflap
Nej
480 kr/kg
70-200 kr/st
6
Fläsklägg
Nej
132 kr/kg
145-240 kr/st
5
Fläsksida i bit
Nej
300 kr/kg
84-144 kr
6
Fläskytterfilé
Nej
400 kr/kg
250 kr/frp
2
Frysta broskben
Ja
180 kr/kg
42-66 kr/st
3
Grisens hemlighet
Nej
540 kr/kg
100-170 kr/st
6
Skivad urbenad kotlett
Nej
360 kr/kg
50-180 kr/frp
34
Tjockare revben
Nej
192 kr/kg
200-336 kr/frp
2
Tunna revben
Nej
180 kr/kg
84-240 kr/st
4
Karré i bit
Nej
360 kr/kg
320 - 400 kr/frp
3
Latissimus dorsi
Nej
540 kr/kg
200-380 kr/st
2
Bild: | Namn: | Beskrivning: | Fryst: | Kilopris: | Cirkapris: | Lagerantal: | Add To Cart |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | Landjäger |
En klassisk smal lufttorkad och kallrökt korv från Tyskland och Schweiz. Mild smak med kummin och svartpeppar som viktigaste kryddor. Bra att ha med sig när man är på utflykt. Obs. innehåller malda senapsfrön. | Nej | 45 kr/st | 32 | ||
![]() | Banger med salvia | Ja | 360 kr/kg | 90-120 kr/frp | 2 | ||
![]() | Biala kielbasa |
Korv efter polskt recept med mejram, vitlök och timjan som dominerande kryddor. | Ja | 360 kr/kg | 115-135 kr/frp | 15 | |
![]() | Merguez på fläsk |
Rå nordafrikansk korv med chilibett. OBS! Denna omgång (till utlämning 20/2) kan innehålla spår av sesamfrö, senap, selleri, gluten, nötter och jordnötter, eftersom harissan påstås kunna göra det. | Ja | 360 kr/kg | 90-120 kr/frp | 19 | |
![]() | Salsiccia med rostat fänkålsfrö och vitt vin |
Grovmalen rå korv av italiensk typ smaksatt med rostade fänkålsfrön, svartpeppar och vitt (ekologiskt) vin. | Nej | 360 kr/kg | 100-140 kr | 35 |
No Inventory Items
Flott från skirat späck utan kryddning. Neutralt flott som kan användas till stekning, confitering, eller som pålägg till exempel. Kan blandas med kryddor för eget istersmör.
Bild:
Namn:
Beskrivning:
Cirkapris:
I lager:
Add To Cart
Neutralt flott
70 kr/st
9
No Inventory Items
Din bokning
No Items in Cart