Beställningsformulär

Här beställer du varor för leverans lördagen den 18 september.

Varorna levereras till något av följande utlämningsplatser vid den tid som anges. Glöm inte att ange på vilken av följande platser som du kommer att hämta upp din påse!

Håll avstånd till mig och alla andra!

Det går också bra att hämta din påse i gårdsbutiken. Ange då detta som utlämningsplats och skriv också när du kommer att hämta påsen ungefär (tidigast fredag efter 16, senast söndag innan 20, samma helg).

Jag eller Eva packar vanligtvis beställningarna dagen före leverans och först då räknar jag ihop totalsumman. Du kan få en uppfattning om vad det kommer att kosta genom att summera cirkapriserna. Du betalar med Swish eller kontant (räkna inte med att jag har växel) när du hämtar upp varorna, eller dagen innan om du fått ett mejl/sms med summan, till bankgiro eller med Swish.

Beställ genom att lägga till valfritt antal förpackningar av en vara i din varukorg. Vill du ha mer information om en vara så klickar du på dess text. Din varukorg hittar du längst ner på sidan. Slutför din bokning genom att fylla i de uppgifter som krävs där, glöm inte att meddela på vilken utlämningsplats du hämtar din beställning, klicka sedan på “Boka!”. Om allt fungerar som det ska och du har fyllt i rätt epostadress, så kommer du att få en beställningsbekräftelse. Kolla i din skräppostfolder först om du inte har fått någon bekräftelse. Om du får ytterligare bekräftelser på 0 beställda varor så beror det förmodligen på att din webläsare är öppen och laddar om sidan. Jag ignorerar beställningar på 0 varor och packar din ursprungliga beställning.

Bild: Namn: Beskrivning: Fryst Kilopris: Cirkapris: I lager: Add To Cart
Fläsksida i bit Fläsksida i bit

Bit av sidfläsk från uppländsk utegris. Svålen kvar.

Nej 300 kr/kg 100-280 kr 2
Grisöra Grisöra

Öra från uppländsk utegris. Till dig eller din bästa kompis.

Ja 15 kr/st 4
Fryst bogstek Fryst bogstek

Bogstek, kallas också picknickbog, av uppländsk utegris. Bra som stek, eller som grytbitar, men fungerar också bra i utbankade skivor till schnitzel.

Ja 264 kr/kg 180-300 kr/st 3
Fryst fläskduva Fryst fläskduva

Vadmuskel på ben från bakbenet. (D.v.s avsvålad baklägg.)

Ja 115 kr/kg 140-240 20
Fryst fläskflank Fryst fläskflank

Flankstek från uppländsk utegris.

Ja 540 kr/kg 84-144 kr/st 3
Fryst fläsklägg Fryst fläsklägg

Framlägg av uppländsk utegris. Rakt sågat, ej vinkellägg.

Ja 132 kr/kg 145-240 kr/st 14
Frysta broskben Frysta broskben

Broskbenen sitter i anslutning till revbenen på fläsksidan. Stek långsamt i ugnen och gnag på.

Ja 180 kr/kg 42-66 kr/st 11
Bogstek Bogstek

Bogstek, kallas också picknickbog, av uppländsk utegris. Bra som stek, eller som grytbitar, men fungerar också utmärkt i utbankade skivor till schnitzel.

Nej 264 kr/kg 180-465 kr/st 2
Broskben Broskben

Ett alternativ till revben om man vill ha något smaskigt att gnaga på. Broskbenen sitter i anslutning till revbenen på fläsksidan. Stek långsamt i ugnen och ät med händerna.

Nej 180 kr/kg 42-150 kr/st 4
Färsk skivad karré Färsk skivad karré

Urbenad skivad karré av uppländsk utegris. En skiva per förpackning. En bit av det ljuvliga ryggspäcket sitter kvar.

Nej 360 kr/kg 72-170 kr/frp 29
Fläskduva Fläskduva

Vadmuskel på ben från bakbenet. (D.v.s avsvålad baklägg.)

Nej 115 kr/kg 140-240 4
Fläskfilé Fläskfilé

Filé från uppländsk utegris.

Nej 540 kr/kg 300-480 kr/st 3
Fläsklägg Fläsklägg

Framlägg av uppländsk utegris. Rakt sågat, ej vinkellägg.

Nej 132 kr/kg 145-240 kr/st 3
Kamben Kamben

Kamben från uppländsk utegris. Baby back ribs på amärikanska.

Nej 240 kr/kg 90-250 kr/st 1
Latissimus dorsi Latissimus dorsi

Platt, mör, marmorerad, solfjäderformad muskel från bogen.

Nej 540 kr/kg 200-380 kr/st 2
Ostronet Ostronet

Liten köttslamsa som sitter på höftbenet. Många styckares favorit.

Nej 540 kr/kg 30-54 kr/st 2
Tjockare revben Tjockare revben

Revben från bogen med ett extra lager kött på. Inte som tjocka revben, men tjockare än tunna revben.

Nej 192 kr/kg 200-336 kr/frp 3
Fläskflank Fläskflank

Flankstek från uppländsk utegris.

Nej 540 kr/kg 84-291 kr/st 6
Skivad urbenad kotlett Skivad urbenad kotlett

En skiva urbenad kotlett från uppländsk utegris.

Nej 360 kr/kg 50-180 kr/frp 8
Fryst skivad urbenad kotlett Fryst skivad urbenad kotlett

En skiva urbenad kotlett från uppländsk utegris.

Ja 360 kr/kg 50-180 kr/frp 20
Showing 1 - 20 of 20 items1

Bild: Namn: Beskrivning: Fryst: Kilopris: Cirkapris: Lagerantal: Add To Cart
Lisas korv Lisas korv

Hårt rostade enbär och fänkålsfrön, tillsammans med citronzest, svartpeppar och ingefära ger en speciell delikat karaktär till den här mellangrovt malda korven som är stoppad i svinfjälster 30/32 mm och tillägnad Lisa Förare Winbladh som tipsade om kombinationen hårdrostade enbär och fänkålsfrön.

Ja 360 kr/kg 90-130 kr/frp 4
Toulouse-korv Toulouse-korv

Franskinspirerad grovmalen råkorv smaksatt med vitpeppar och muskot. Enkel men balanserad och delikat.

Ja 360 kr/kg 100-140 kr/frp 23
Pfefferbeisser Pfefferbeisser

En klassisk smal lufttorkad och kallrökt korv från Tyskland och Österrike. Något mjukare än Landjägern. Lufttorkad och kallrökt en natt, med mild smak av de tre pepparsorterna som ingår i kryddningen – svartpeppar, vitpeppar och grönpeppar – och påtaglig smak av ädelpaprikapulver.

Nej 45 kr/st 20
smal biala kielbasa

Korv efter polskt recept med mejram, vitlök och timjan som dominerande kryddor.
Det här är min smala version, som är mer finmalen.

Ja 360 kr/kg 115-135 kr/frp 28
Showing 1 - 4 of 4 items1
Image: Namn: Beskrivning: Fryst: Kilopris: Cirkapris: I lager: Add To Cart
Bacon i bit Bacon i bit

Torrsaltad, kallrökt sidfläsk av uppländsk utegris, i bit. Ofta ganska fett. Rökt över bokspån och hängmognat. Ska tillagas.

Nej 420 kr/kg 96-180 kr/frp 3
Showing 1 - 1 of 1 items1

Bild: Namn: Beskrivning: Cirkapris: I lager: Vikt: Kilopris: Add To Cart
Fågelgodis Fettgrevar Fågelgodis "Fettgrevar"

Fettgrevar i nät för fåglarna att snaska på.

45 kr/st 10
Neutralt flott Neutralt flott

Flott från skirat späck utan kryddning. Neutralt flott som kan användas till stekning, confitering, eller som pålägg till exempel. Kan blandas med kryddor för eget istersmör.

70 kr/st 15 ca 700 ml 100 kr/kg
Showing 1 - 2 of 2 items1

Image: Namn: Beskrivning: I lager: Kilopris: Cirkapris: Add To Cart
Kallrökt lardo Kallrökt lardo

Tunna skivor av saltat ryggspäck som mognat och kallrökts.

10 1080 kr/kg 40-60 kr/frp
Lufttorkat ytterlår Lufttorkat ytterlår

Skivor av lufttorkat ytterlår kryddat med bland annat enbär och rosmarin, inspirerat av sydtyskt/norditalienskt speck. Lufttorkat i minst 6 månader, oftast betydligt längre. Om skivorna har vita prickar så är det ett kvalitetstecken, eftersom det är kristaller av aminosyran tyrosin som utvecklas först efter ca ett års mognad.

10 1680 kr/kg 60-100 kr/frp
Showing 1 - 2 of 2 items1

Din bokning

No Items in Cart