Försäljning

Mina charkuterier och kött säljs för närvarande i gårdsbutiken (den hittar man här: https://goo.gl/maps/6zLkG ) och genom leveranser till utlämningsplatser i Uppsala, Upplands Väsby och Stockholm. Butiken har öppet 8-20 alla dagar och sortimentet varierar kraftigt. Ring och fråga om det är något särskilt du är ute efter, eller kom på spontanbesök och låt dig överraskas.

Leveranserna till Uppsala (bakom stationen), Upplands Väsby (Glädjens trafikplats) och Stockholm (Bergsgatan, Erik Dahlbergsgatan, Drakenbergsgatan, Skånegatan, Herrängen, Mälarhöjden och Brommaplan) sker varje lördag och nytt beställningsformulär för bokning läggs upp en gång i veckan. Anmäl dig till nyhetsbrevet så får du veta när det går att boka för utkörning. Mer information om tider och platser finns på sidan med beställningsformuläret.

Bondens marknad på Katarina Bangata på Södermalm i Stockholm är inställd under pandemin.

Det händer att jag deltar jag på REKO Uppsala och REKO Enköping. Där levererar en mängd olika lokala producenter beställda varor varannan vecka till privatkunder. Gå med i Facebook-grupperna så kan du läsa om hur det går till. 

Följande restauranger serverar eller har serverat charkprodukter eller kött från Franzéns Charkuterier:

19 Glas

Forsby Kvarns Kafé

Klostergatan 5

Soyokaze

Restaurang Esperanto

Bakfickan Djuret

Mathias Dahlgrens sommarservering

The Flying Elk

Restaurant Portal

Är du intresserad av att servera eller sälja mina charkuterier, eller göra en specialbeställning så får du gärna skriva eller ringa till mig.

12 svar på ”Försäljning

 1. Stort tack för leveranserna till Uppsala, och ett gott nytt grisigt år 2015.
  P.S. Nattkorven var ordentligt bra — borde köpr flera.

  h.v.h. Magnus W

 2. Idag i butiken fungerar inte från försäljningssidan.
  Jag ser heller inte “idag i butiken” på förstasidan.

 3. Hej, jag är isterbandsfrälst och älskar Hugos isterband! Men har din bok o funderar på att tillverka egna men det hade varit intressant att köpa dina isterband för att få en smakupplevelse. Levererar du per post? Jag är bosatt i Linköping men Östergötland finns väl inte med i din kartbok.☺️ Hugos, då det levde kvar i Örserum levererade per post till mig.
  Kul att se att du omsätter dina eminenta kunskaper till oss andra till nytta o glädje.
  mvh
  Owe Örnestål

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *