Kurser

Glada kursdeltagare.

(Obs. Bilden är inte representativ för den genomsnittliga könsfördelningen på mina kurser. Det händer att vi skrattar dock.)

Jag ger kurser i mina egna lokaler. Kurserna kan utformas enligt egna önskemål i samarbete med mig, eller helt utgå från mina idéer. Exempel på kurser är

  • Att göra korv hemma.
  • Korvproduktion med de maskiner jag använder.
  • Enkel styckning och köttkategorisering av gris för korvtillverkning och lufttorkning av hela muskler
  • Lufttorkning (under utveckling)

Kommunikationer: Den som åker med kollektivtrafik ska ta sig till busshållplats Korskrogen (i Enköpings kommun) där någon hämtar upp med bil. Prova Resrobot för att hitta bästa kommunikationerna. Om du åker bil så får du gärna meddela mig det så kan kan vi försöka arrangera eventuell samåkning.

Anmälan: Tillgängliga kurser visas här nedanför. Klicka på kursen för mer information. Anmälan är bindande. När du får en bekräftelse så ska du sätta in en bokningsavgift på 500 kr på bankgiro 618-0277 eller swish-nummer 123 590 2986. Bokningsavgiften betalas inte tillbaka om du ångrar dig. Resten av kursavgiften betalar du veckan innan kursen. För att få gå kursen måste du vara vaccinerad mot Covid och inte ha några förkylningssymptom. Om du inte kan gå kursen därför att du har förkylningssymptom så får du tillbaka kursavgiften men inte bokningsavgiften som dock gäller för ett framtida kursdatum när du är frisk. Måste jag av någon anledning ställa in kursen så får du tillbaka både bokningsavgift och resten av kursavgiften, om du inte väljer att i stället boka in dig på en kurs längre. fram Först till köttkvarnen får först stoppa. Ser du inga kurser nedan så betyder det att alla kurser är fullbelagda eller att jag ännu inte lagt upp framtida kurser. 


Image: Kategori: Namn: Kursdatum Pris: Antal platser: Antal reserverade platser: Add To Cart
"Att göra korv hemma" Korvkurs "Att göra korv hemma" 220220 3500kr 6 0
"Att göra korv hemma" Korvkurs "Att göra korv hemma" 220206 3500kr 1 5
Showing 1 - 2 of 2 items1

Din bokning

No Items in Cart


16 svar på ”Kurser

  1. Pingback: Då, nu och sedan | Franzéns Charkuterier

  2. Hej, jag är intresserad av att gå korvstoppningskurs- hur man gör korv hemma. Kommer det hållas någon kurs i år?

  3. Pingback: Epiktetos korv och korvkursen du glömt | Franzéns Charkuterier

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.