Kurser

Glada kursdeltagare.

(Obs. Bilden är inte representativ för den genomsnittliga könsfördelningen på mina kurser. Det händer att vi skrattar dock.)

Jag ger kurser i mina egna lokaler. Kurserna kan utformas enligt egna önskemål i samarbete med mig, eller helt utgå från mina idéer. Exempel på kurser är

  • Att göra korv hemma.
  • Korvproduktion med de maskiner jag använder.
  • Enkel styckning och köttkategorisering av gris för korvtillverkning och lufttorkning av hela muskler
  • Lufttorkning (under utveckling)

Kommunikationer: Den som åker med kollektivtrafik ska ta sig till busshållplats Korskrogen (i Enköpings kommun) där någon hämtar upp med bil. Prova Resrobot för att hitta bästa kommunikationerna. Om du åker bil så får du gärna meddela mig det så kan kan vi försöka arrangera eventuell samåkning.

Anmälan: Tillgängliga kurser visas här nedanför. Klicka på kursen för mer information. Anmälan är bindande. När du får en bekräftelse så bör du sätta in hälften av kursavgiften på bankgiro 618-0277 eller swish-nummer 123 590 2986. Först till köttkvarnen får först stoppa. Ser du inga kurser nedan så betyder det att alla kurser är fullbelagda eller att jag ännu inte lagt upp framtida kurser. 


Image: Kategori: Namn: Kursdatum Pris: Antal platser: Antal reserverade platser: Add To Cart
Att göra korv hemma Korvkurs "Att göra korv hemma" 200125 3000kr 5 1
Att göra korv hemma Korvkurs "Att göra korv hemma" 200222 3000kr 6 0
Att göra korv hemma Korvkurs "Att göra korv hemma" 200307 3000kr 3 3
Att göra korv hemma Korvkurs "Att göra korv hemma" 200321 3000kr 3 3
Skivad karré Skivad karré Skivad urbenad karré av linderödssvin som går ute. 0kr
Salsiccia med rostat fänkålsfrö och vitt vin

Salsiccia med rostat fänkålsfrö och vitt vin

Salsiccia med rostat fänkålsfrö och vitt vin Färskkorv Ja

Grovmalen korv av italiensk typ smaksatt med rostade fänkålsfrön och vitt (ekologiskt) vin.

90-110 kr 30
Showing 1 - 6 of 6 items1

Din bokning

No Items in Cart

Boka dessa produkter


7 svar på ”Kurser

  1. Pingback: Då, nu och sedan | Franzéns Charkuterier

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *