Beställningsformulär

Här är utlämningsställena där den snövita kylbilen kommer att uppenbara sig.

  1. Uppsala bakom stationen på av- och påstigningsparkeringen vid perrongen mittemot Radisson Blu
  2. OKQ8 vid Glädjens trafikplats i Upplands Väsby
  3. Parkeringen ungefär mitt på Drakenbergsgatan på Söder i Stockholm
  4. Tulpanvägen 4, Herrängen, Älvsjö.

Beställning till lördag den 27/7
12:15-12:30 i Uppsala, bakom stationen på av- och påstigningsparkeringen vid perrongen framför Radisson Blu,
13:05-13:10 på OKQ8 Glädjens trafikplats i Upplands Väsby,
14:15-14:45 på Drakenbergsgatan, och
15:00-15:15 i Herrängen, Tulpanvägen 4

Betala gärna med Swish eller kort, eller i värsta fall kontant om du har någorlunda jämna pengar.

Namn: *
E-mail: *
Mobiltelefonnummer: *
-
Varorna hämtas i:

Fryst citron/kummin/mejram-korv. 300 kr/kg, ca 100 kr/frp. Antal frp:
Färsk skivad urbenad karré. Ca 80-140 kr/frp, 300 kr/kg. OBS. 1 skiva per frp. Antal frp:
Färska urbenade kotletter. Ca 80-130 kr/frp, 300 kr/kg. OBS. 1 skiva per frp. Antal frp:
Lufttorkat ytterlår i skivor. (Enbär, rosmarin, ingefära.) Ca 80-100 kr/frp, 140 kr/hg. Antal frp:
Fryst vinkellägg. REA 90 kr/kg. 110 kr/kg 180-300 kr/st. Antal:
Fryst fläskfond. Skicka in förslag på recept och få en ny burk. 70 kr/frp, ca 700 ml. Antal frp:

Kommentarer:


Share

79 svar på ”Beställningsformulär

  1. Pingback: Tempo, takt och fason | Franzéns Charkuterier

  2. Pingback: Ny korv, ny kurs och ny vin- och charkprovning | Franzéns Charkuterier

  3. Pingback: Här har du din julmat | Franzéns Charkuterier

  4. Pingback: Drömmar, fantasier und Leberkäs | Franzéns Charkuterier

  5. Pingback: Svampkorven, smakerna och sinnenas tillförlitlighet | Franzéns Charkuterier

  6. Pingback: Skymningar, uppmärksamhet och riktigt grov korv | Franzéns Charkuterier

  7. Pingback: Franzéns Charkuterier

  8. Pingback: Slit och släp och linderödssvinets dag | Franzéns Charkuterier

  9. Pingback: Fläskduva, köttkyl och gårdens salami | Franzéns Charkuterier

  10. Pingback: Pastejen, kotletterna och korvarna för en tryggad midsommar | Franzéns Charkuterier

  11. Pingback: Chipolata, Nürnberger och funderingar kring expansion | Franzéns Charkuterier

  12. Pingback: Mexikansk chorizo, Thüringer Rostbratwurst och snövitt flott | Franzéns Charkuterier

  13. Pingback: Höst | Franzéns Charkuterier

  14. Pingback: Marzena och hennes salsiccia | Franzéns Charkuterier

  15. Pingback: Vin- och charkprovning, korvutkörning och andra jippon | Franzéns Charkuterier

  16. Pingback: En kyckling, en vinprovning och en massa snällkorv | Franzéns Charkuterier

  17. Pingback: Kotletter, flott och fultvål | Franzéns Charkuterier

  18. Pingback: Nu kommer apelsinkorven | Franzéns Charkuterier

  19. Pingback: En glad korv | Franzéns Charkuterier

  20. Pingback: Nästa leverans och lite om rått fläskkött | Franzéns Charkuterier

  21. Pingback: Håkans lår, stångryttare och mer kimchi | Franzéns Charkuterier

  22. Pingback: Början på något nytt | Franzéns Charkuterier

  23. Pingback: Thüringer Rostbratwurst, sommartid och lönehelg | Franzéns Charkuterier

  24. Pingback: Salsiccia, merguez och Münchner Leberkäs | Franzéns Charkuterier

  25. Pingback: Karré, kotlett och Bloody Mary-korv | Franzéns Charkuterier

  26. Pingback: Söndagsleverans, isterband och kotletter | Franzéns Charkuterier

  27. Pingback: Lucques-oliver, Toulousekorv och boudin blanc | Franzéns Charkuterier

  28. Pingback: Karré, pâté, culatello och senap | Franzéns Charkuterier

  29. Pingback: Kapriskorv, kimchi och kanske sommarens sista karré | Franzéns Charkuterier

  30. Pingback: Färsk salami, Lisas korv och fläskmerguez | Franzéns Charkuterier

  31. Pingback: Karré, korv och lufttorkat, igen | Franzéns Charkuterier

  32. Pingback: Korvkurs, provsmakning och Toulouse-korv | Franzéns Charkuterier

  33. Pingback: Korvkurs, provsmakning och Toulouse-korv | Franzéns Charkuterier

  34. Pingback: Fläskkotletter, leberwurst och en gammal lufttorkad skinka | Franzéns Charkuterier

  35. Pingback: Fläskkotletter, leberwurst och en gammal lufttorkad skinka | Franzéns Charkuterier

  36. Pingback: Isterband, salami och matlagningspancetta (och lite hundgodis) | Franzéns Charkuterier

  37. Pingback: Mer rök, Höstflott och två frågor | Franzéns Charkuterier

  38. Pingback: Gårdens salami, Landjäger och fem andra korvar | Franzéns Charkuterier

  39. Pingback: Ny korv, leverpastej och torrsaltat, kallrökt bacon | Franzéns Charkuterier

  40. Pingback: Normbrytande lördagsleverans | Franzéns Charkuterier

  41. Pingback: Vinterflott, fänkålssalsicca, leverpastej och lyxoliver | Franzéns Charkuterier

  42. Pingback: Apelsinkorven, julpâtén och en boudin blanc med lite tryffel | Franzéns Charkuterier

  43. Pingback: Min Vera, gårdens salami och veckans korv | Franzéns Charkuterier

  44. Pingback: Min Vera, gårdens salami och veckans korv | Franzéns Charkuterier

  45. Pingback: Mystik, kotletter och lufttorkad kallrökt bog | Franzéns Charkuterier

  46. Pingback: Krillekorv, köttlådor och REKO | Franzéns Charkuterier

  47. Pingback: Julskinkor, grillådor och lite rökt bog | Franzéns Charkuterier

  48. Pingback: Grillgrisar, köttlådor och avslut | Franzéns Charkuterier

  49. Pingback: Gris på grillen, i BBQ:n, i kokgropen, gris överallt | Franzéns Charkuterier

  50. Pingback: Leverpastej, merguez, Marzenas bog och ett 5-årsjublieum | Franzéns Charkuterier

  51. Pingback: C/k/m-korv, honung, leverpastej och lufttorkat ytterlår till midsommar | Franzéns Charkuterier

  52. Pingback: Boudin blanc, ryggbitar och lite mild kimchi | Franzéns Charkuterier

  53. Pingback: Leverpastej, kallrökt lardo och tips för att klara hettan | Franzéns Charkuterier

  54. Pingback: Tre sorters korv, lite kött och en massa delvis orelaterade tankar | Franzéns Charkuterier

  55. Pingback: Hösttröstkorv, en förfaders senap och kanske ett nytt utlämningsställe | Franzéns Charkuterier

  56. Pingback: Flott, bacon, kurser och fem sorters korv | Franzéns Charkuterier

  57. Pingback: Disciplin och tyska korvar | Franzéns Charkuterier

  58. Pingback: Marzenas skinka, kallrökt lardo och en liten kundundersökning | Franzéns Charkuterier

  59. Pingback: Leberkäs, salsiccia, bacon och fläskflank | Franzéns Charkuterier

  60. Pingback: Ingen rök utan glöd – isterband, Landjäger, bacon och bangers | Franzéns Charkuterier

  61. Pingback: Umamiparty: äpplekorv, svampkorv och Höstflott | Franzéns Charkuterier

  62. Pingback: Om helgleveranserna | Franzéns Charkuterier

  63. Pingback: Här kommer nyårscharken | Franzéns Charkuterier

  64. Pingback: Fransk, tysk och italiensk inspiration | Franzéns Charkuterier

  65. Pingback: Mortadella, Fleischkäse och en långlagrad kallrökt skinka | Franzéns Charkuterier

  66. Pingback: Leberwurst, fläskfond och kryptiska påståenden | Franzéns Charkuterier

  67. Pingback: Fyra sorters korv och en festival | Franzéns Charkuterier

  68. Pingback: Säljer kanske bättre med smicker och söta djurbilder | Franzéns Charkuterier

  69. Pingback: C/k/m, chipolata, grillådor och odlingsdrömmar | Franzéns Charkuterier

  70. Pingback: Påsk, kielbasa biala och framtida södermalmsförsäljning | Franzéns Charkuterier

  71. Pingback: Backsippor, pastej och grillådor | Franzéns Charkuterier

  72. Pingback: C/k/m-korv, fredagsleverans till Uppsala och Bondens marknad i Stockholm på lördag | Franzéns Charkuterier

  73. Pingback: Signaturkorv, framtidplaner och lite REA | Franzéns Charkuterier

  74. Pingback: Två korvar och en trädgård | Franzéns Charkuterier

  75. Pingback: Klassiska korvar och köttsligheter | Franzéns Charkuterier

  76. Pingback: Högsommar, värmebölja och tunggrisar | Franzéns Charkuterier

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *