Kontakt

Om du undrar över något så nås jag enklast på adressen

kristofer(at)franzenscharkuterier.se

Pappersbrev, fakturor och varuprover skickas till:

Franzéns Charkuterier
Biskopskulla-Rönna 1
749 63 Örsundsbro

Man kan också prata med mig på

Mobil: 070-649 83 39

Pengar tar jag gärna emot på

Bg: 618-0277

Swish: 123 590 2986

 

Hitta hit

Ta av från 55:an söder om Örsundsbro där skylten mot Långtora pekar österut. Följ vägen tills skylten Franzéns Charkuterier pekar till höger.

Min gård är både min arbetsplats och mitt hem. Här finns jag.

14 svar på ”Kontakt

 1. Numera har gårdsbutiken öppet varje dag 10 till skymning och det finns oftast lite av varje där i kyldisken och i frysen. Kolla hemsidans förstasida i högermarginalen för dagens sortiment.

 2. Hej! Jag har börjat med linderödsvin själv skulle hemskt gärna vara med på er/din nästa kurs. Jag såg att det nyligen har varit ett tillfälle som jag gick miste på. När tror du att nästa tillfälle blir ca?

  Mvh, Kim

 3. Hej!!!! Jag vill beställa isterband utav er.

  10 kg isterband

  Jag vill ha både isterband och frakten på en faktura med skickat i paketet.

  Ni får skicka paketet ända till Flasarp Jönköping bor på landet utan bil.

  .

  Sonny Thell
  Flasarp 1
  55594 Jönköping

  Tack på förhand!!!!

  Mvh Sonny Thell

 4. Hej!
  Jag har just njutit av dina isterband. Och de var FRUKTANSVÄRT goda! Kanske något av de godaste jag någonsin ätit! Bra syrlighet och trevligt inställsam röksmak. Tack för den upplevelsen!

 5. Hej,
  Jag lyssnade på ”Meny” på P1 idag. Blev imponerad och intresserad av din verksamhet.
  Jag bor i Göteborg, och undrar om du har någon återförsäljare här😊 Långsökt kanske…….men, tänk att få äta kött från grisar som har haft ett så bra liv.
  Med vänlig hälsning
  Yvonne

 6. Vilken besvikelse!!
  På väg hem från Sthlm till Dalarna stannade vi i för att köpa div delikatteser efter att vi hört kocken Vikegård pratat väl om stället. Vi fann några halv- eller heltomma kyl- och frysdiskar i en övrigt tom gård. Det var tom svårt att hitta in till butiken.

  MVH
  Stefan

  • Om inte tre tydliga skyltar efter varandra kunde hjälpa er att hitta gårdsbutiken så får jag lov att anställa någon som kan leda kunder som er från parkeringen till butiken. Tack för tips.
   Om ni var där idag så fanns där leverpastej, lufttorkat ytterlår, kotletter, bacon, bogstek, fläsklägg, fläskduva, chipolata med salvia, rostbiff, fläsksida och rimmat bogfläsk, bland annat. Hos mig varierar utbudet från dag till dag och är det något speciellt man är intresserad av så går det jättebra att ringa och fråga om det finns.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *