Produkterna

[Den här sidan håller på att byggas upp. Så småningom kommer här att finnas ett register över alla produkter, med bild och utförlig beskrivning och tillagnings- och serveringsförslag, enligt exempel längst ned. Ursäkta röran.]

Min produktion fokuserar framför allt på lufttorkade produkter från många delar av djuret och olika färskkorvar. Dessutom tillverkar jag mer oregelbundet andra charkuteriprodukter som pastejer, terriner, värmebehandlade korvar, roulader, istersmör, rillettes, pulled pork, och dessutom tillbehör som senap och inlagd rödlök. Sortimentet utvecklas ständigt, men det här är exempel på vad jag gör eller kommer att göra:

  • Färskkorvar
    • Salsiccia
      • med fänkål och vitt vin
      • med salvia
      • med chili
      • med salt och peppar
    • Nürnberger Rostbratwürstel
    • Thüringer Rostbratwurst
    • Toulouse-korv
    • Fläskmerguez
    • Citron-kummin-mejram
    • Timjan/rödvin/vitlök
    • Bangers
    • Ramslöksbratwurst
    • Novemberbratwiurst
    • Chorizo
    • Kapriskorv
    • Lisas korv
    • Apelsinkorv
    • Korv nr. 28
    • Coppakorv
    • Korvkorv
  • Värmebehandlade korvar
    • Boudin blanc
      • med trädgårdsgrönt
      • med bacon
    • Fleischkäse/Leberkäse
  • Torkade korvar
    • Isterband
    • Fänkålssalami
    • Salsiccia secca
    • Smal rökt korv
    • Pfefferbeiser
    • Landjäger
  • Lufttorkat kött
    • Lätt kallrökt och hängmognat bacon
    • Lufttorkad karré
    • Lufttorkad kotlettrad
    • Lufttorkat ytterlår
    • Lufttorkat skinkhjärta
    • Lufttorkad skinka på ben
    • Lufttorkad sida
    • Lufttorkad rulle
    • Lardo
    • Lätt kallrökt och lufttorkad sida av linderödssvin.Lätt kallrökt lufttorkad sida av linderödssvin

 

 

  • Kött
    • Filé
    • Tunna revben
    • Grisens hemlighet
  • Övrigt
    • Höstflott

      Höstflott

    • Rent flott
    • Rulad
    • Terrine på lägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *