Beställningsformulär

Här beställer du varor för leverans lördagen den 24 oktober 2020.

Varorna levereras till något av följande utlämningsplatser vid den tid som anges. Glöm inte att ange på vilken av följande platser som du kommer att hämta upp din påse!

Det går också bra att hämta din påse i gårdsbutiken. Ange då detta som utlämningsplats och skriv också när du kommer att hämta påsen ungefär (tidigast fredag efter 16).

Jag packar vanligtvis beställningarna dagen före leverans och först då räknar jag ihop totalsumman. Du kan få en uppfattning om vad det kommer att kosta genom att summera cirkapriserna. Du betalar med Swish eller kontant (räkna inte med att jag har växel) när du hämtar upp varorna, eller dagen innan om du fått ett mejl/sms med summan, till bankgiro eller med Swish.

Beställ genom att lägga till valfritt antal förpackningar av en vara i din varukorg. Vill du ha mer information om en vara så klickar du på dess text. Din varukorg hittar du längst ner på sidan. Slutför din bokning genom att fylla i de uppgifter som krävs där, glöm inte att meddela på vilken utlämningsplats du hämtar din beställning, klicka sedan på “Boka!”. Om allt fungerar som det ska och du har fyllt i rätt epostadress, så kommer du att få en beställningsbekräftelse. Kolla i din skräppostfolder först om du inte har fått någon bekräftelse. Om du får ytterligare bekräftelser på 0 beställda varor så beror det förmodligen på att din webläsare är öppen och laddar om sidan. Jag ignorerar beställningar på 0 varor och packar din ursprungliga beställning.

Bild: Namn: Beskrivning: Fryst Kilopris: Cirkapris: I lager: Add To Cart
Fryst Latissimus dorsi Fryst Latissimus dorsi

Platt, mör, marmorerad, solfjäderformad muskel från bogen.

Ja 540 kr/kg 200-380 kr/st 2
Fryst skivad karré Fryst skivad karré

Urbenad skivad karré av frigående linderödssvin. En skiva per förpackning. En bit av det ljuvliga ryggspäcket sitter kvar.

Ja 360 kr/kg 70-170 kr/frp 8
Fryst fläskduva Fryst fläskduva

Vadmuskel på ben från bakbenet. (D.v.s avsvålad baklägg.)

Ja 115 kr/kg 140-240 11
Fryst fläsklägg Fryst fläsklägg

Framlägg av utegående linderödssvin. Rakt sågat, ej vinkellägg.

Ja 132 kr/kg 145-240 kr/st 1
Fryst skivad rostbiff Fryst skivad rostbiff

Skivad rostbiff att grilla eller steka. (Mångas favorit på grillen faktiskt.)

Ja 360 kr/kg 84-144 21
Frysta grillrevben Frysta grillrevben

Enskilda revben skurna ner genom hela sidan och svålen.

Ja 240 kr/kg 90-120 kr 11
Bogstek Bogstek

Bogstek, kallas också picknickbog, av frigående linderödssvin. Bra som stek, eller som grytbitar, men fungerar också bra i utbankade skivor till schnitzel.

Nej 264 kr/kg 180-300 kr/st 1
Broskben Broskben

Broskbenen sitter i anslutning till revbenen på fläsksidan. Stek långsamt i ugnen och gnag på.

Nej 180 kr/kg 42-66 kr/st 4
Färsk skivad karré Färsk skivad karré

Urbenad skivad karré av frigående linderödssvin. En skiva per förpackning. En bit av det ljuvliga ryggspäcket sitter kvar.

Nej 360 kr/kg 72-170 kr/frp 25
Fläskduva Fläskduva

Vadmuskel på ben från bakbenet. (D.v.s avsvålad baklägg.)

Nej 115 kr/kg 140-240 1
Fläskfilé Fläskfilé

Filé från utegående linderödssvin.

Nej 540 kr/kg 300-480 kr/st 2
Fläskflank Fläskflank

Flankstek från utegående linderödssvin.

Nej 540 kr/kg 84-144 kr/st 4
Fläskflap Fläskflap

Det här är den styckdetalj som hos nöt kallas “flap steak” på engelska – en mycket smakrik, ganska mager, grovfibrig muskel som sitter i buken. Liksom flanksteken ska den stekas eller brynas ganska snabbt och sedan skäras upp tvärs över fibrerna.

Nej 480 kr/kg 70-200 kr/st 3
Fläsklägg Fläsklägg

Framlägg av utegående linderödssvin. Rakt sågat, ej vinkellägg.

Nej 132 kr/kg 145-240 kr/st 4
Fläsksida i bit Fläsksida i bit

Bit av sidfläsk från utegående linderödssvin.

Nej 300 kr/kg 84-144 kr 2
Grisens hemlighet Grisens hemlighet

Grisens hemlighet är en ganska tunn muskel som löper från bogen ut i kinden. Den är oftast mycket marmorerad och skärs tvärs över muskelfibrerna efter att ha stekts eller grillats. Det är inte en extremt mör muskel. En populär styckningsdetalj i Spanien.

Nej 540 kr/kg 100-170 kr/st 2
Grisöra Grisöra

Öra från utegående linderödssvin. Till dig eller din bästa kompis.

Ja 15 kr/st 2
Latissimus dorsi Latissimus dorsi

Platt, mör, marmorerad, solfjäderformad muskel från bogen.

Nej 540 kr/kg 200-380 kr/st 4
Ostronet Ostronet

Liten köttslamsa som sitter på höftbenet. Många styckares favorit.

Nej 540 kr/kg 30-54 kr/st 2
Skivad rostbiff Skivad rostbiff

Skivad rostbiff att grilla eller steka. (Mångas favorit på grillen faktiskt.)

Nej 360 kr/kg 84-144 22
Skivad urbenad kotlett Skivad urbenad kotlett

En skiva urbenad kotlett från utegående linderödssvin.

Nej 360 kr/kg 50-180 kr/frp 19
Tjockare revben Tjockare revben

Revben från bogen med ett extra lager kött på. Inte som tjocka revben, men tjockare än tunna revben.

Nej 192 kr/kg 200-336 kr/frp 4
Tunna revben Tunna revben

Tunna revben från grisens sida. Spare ribs på engelska.

Nej 180 kr/kg 84-240 kr/st 1
Showing 1 - 23 of 23 items1

Bild: Namn: Beskrivning: Cirkapris: I lager: Add To Cart
Neutralt flott

Flott från skirat späck utan kryddning. Neutralt flott som kan användas till stekning, confitering, eller som pålägg till exempel. Kan blandas med kryddor för eget istersmör.

70 kr/st 13
Showing 1 - 1 of 1 items1

Image: Namn: Beskrivning: I lager: Kilopris: Cirkapris: Add To Cart
Lufttorkad karré Lufttorkad karré

Skivor av lufttorkad karré kryddad som italienarna traditionellt kryddar sin coppa. Lufttorkat i minst 4 månader, oftast betydligt längre.

6 1680 kr/kg ca 100 kr/frp
Lufttorkat ytterlår Lufttorkat ytterlår

Skivor av lufttorkat ytterlår kryddat med bland annat enbär och rosmarin, inspirerat av sydtyskt/norditalienskt speck. Lufttorkat i minst 6 månader, oftast betydligt längre. Om skivorna har vita prickar så är det ett kvalitetstecken, eftersom det är kristaller av aminosyran tyrosin som utvecklas först efter ca ett års mognad.

8 1680 kr/kg ca 100 kr/frp
Showing 1 - 2 of 2 items1
Bilder: Namn: Vikt: Cirkapris: Add To Cart

Fryst julskinka 26 IV

Fryst julskinka 26 IV 3206 g 1282,40

Fryst julskinka 26 II

Fryst julskinka 26 II 3220 g 1288

Fryst julskinka 126 II

Fryst julskinka 126 II 2530 g 1012 kr

Fryst julskinka 126 III

Fryst julskinka 126 III 2208 gr 883,20 kr

Fryst julskinka 126 VII

Fryst julskinka 126 VII 3294 g 1317,60

Fryst julskinka 126 VIII

Fryst julskinka 126 VIII 3362 g 1344,80 kr

Fryst julskinka 126 I

Fryst julskinka 126 I 2744 g 1097,60 kr

Fryst julskinka 126 XI

Fryst julskinka 126 XI 1866 g 746,40 kr

Fryst julskinka 126 XIII

Fryst julskinka 126 XIII 2824 g 1129,60 kr

Fryst julskinka 126 XIV

Fryst julskinka 126 XIV 2762 g 1104,80 kr

Fryst julskinka 126 XV

Fryst julskinka 126 XV 2378 g 951,20 kr

Fryst julskinka 126 XVII

Fryst julskinka 126 XVII 4188 g 1675,20 kr

Fryst julskinka 126 XVIII

Fryst julskinka 126 XVIII 4596 g 1838,40 kr

Fryst julskinka 126 XIX

Fryst julskinka 126 XIX 4444 g 1777,60 kr

Fryst julskinka 266 I

Fryst julskinka 266 I 4182 g 1672,80 kr
Showing 1 - 15 of 15 items1

Din bokning

No Items in Cart