En pastejfadäs 

https://campaign-image.com/zohocampaigns/133052000002457092_zc_v53_artboard_1.png

Den senaste omgången leverpastej har alldeles för lite salt i sig! Jag vet inte hur det gick till, men tyvärr så kan jag inte skylla på någon annan, för det var jag som gjorde den. Väldigt trist. Fast U säger att det är ett collectors item. Jag tolkar det som att hon tycker att det är unikt att jag gör någonting så fel. Nåväl, ni som hann köpa pastejen innan jag upptäckte felet får naturligtvis era pengar tillbaka. Svara på detta mejl och berätta hur många pastejer du har köpt och ett telefonnummer som jag kan swisha pengarna till. Ni som samlar på unika pastejer, ni som vill dra ner på saltet, ni som vill använda pastejen i en söt dessert, och ni som orkar salta lite grand själva på pastejen (då blir den ungefär som vanligt), får tillfälle att köpa den på Bondens marknad nu på lördag den 28 september mellan 10 och 15, eller i gårdsbutiken, till det häpnadsväckande priset 40 kr!

Till Bondens marknad tar jag också med mig fänkålssalsiccian som jag gjorde idag, Krillekorv, lite citron/kummin/mejram-korv, bacon, massor av styckdetaljer från bamsegrisarna som Julia styckar denna vecka, samt kanske lite lufttorkat om jag hinner skiva och packa.

Apropos att aldrig göra någonting fel så körde jag bil idag för första gången på en månad, för nu är spärrtiden på körkortet äntligen avslutad. Ett varmt tack till er som har hjälpt mig med transporter under den här tiden, jag skulle inte ha klarat mig utan er hjälp.

Mat & människor blev en succé som vanligt, men vi var dessutom extra välorganiserade så vi blev inte lika utslitna som vi brukar. Trehundra fordon anlände till den eminenta parkeringsplatsen jag hade gjort på åkern, och massor av smaktallrikar skickades ut, och gårdsbutiken blev nästan rensad. Tack Julia, U, Frederieke, Elisabeth och Mats för en fantastisk insats!

Mina dagar och kvällar går nu bara till charken och röjning och städning av gården, så att den ska vara klar för fotografering om en dryg vecka. Därefter hoppas jag att den kan gå ut till försäljning ganska snabbt. Sedan får ni hjälpa mig att bombardera sociala medier med länken till annonsen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *