Massor av korv och marknadsstart

De senaste dagarna har Julia och jag gjort 160 kg korv av 8 olika sorter. Gårdens salami och isterband kommer inte att bli klara den här veckan, men Frankfurter, Krillekorv, Fänkålssalsiccia, fläskmerguez, citron/kummin/mejram-korv och Toulouse-korv kommer vi att packa och lägga ut i butiken idag. Och vi tar med dem, lite lufttorkat och en del styckdetaljer till Bondens Marknad på Katarina Bangata på Södermalm i Stockholm på lördag (10/8), där jag står med Viktoria och Andreas från klockan 10 till klockan 15.

Nästa leveransrunda till Uppsala, Upplands Väsby och Stockholm blir den 31 augusti, och om ni inte kan hålla er tills dess så får ni komma till gården eller marknaden på Södermalm och handla. Fast ni som bor i Uppsala kan hålla utkik efter mig på Reko Boländerna eller på den nya REKO-ring som ska starta på Vaksala torg den 28 augusti.

Med sensommaren och marknadsstarten kommer en intensivare arbetsperiod igen. Jag försöker behålla lugnet från vilan i slutet av juli och dagarna vid Sommen. Jag tänker på mina drömmar och min längtan och jag känner mig otålig. Men det är så lite jag kan göra och påverka just nu, det mesta hänger på annat och andra i det här fallet. Men jag kan ändå se en dröm förverkligas i framtiden, på något sätt, för ju mer jag tänker på det, desto mer ser jag att det är möjligt, och jag hoppas att det ska räcka för att bära mig genom den kommande kylan och vintern.


Vi ses!