Den här veckan har vi haft hjälp av praktikanten Stefan, som går Eldrimners YH-utbildning i charkuteri. Han kommer att vara med oss i fem veckor och den här veckan fick han hjälpa oss att göra merguez på fläsk, Frankfurter, Nürnberger Rostbratwürstchen, Toulouse-korv, och timjan/rödvin/vitlökskorv. De lägger vi ut i gårdsbutiken och tar med oss till Bondens marknad på Södermalm i morgon lördag, där Stefan, jag och Andreas står mellan 10 och 15. Vi tar också med oss nya isterband, mer bacon, skivat lufttorkat och en massa karré, bland annat.
Det var egentligen allt jag har att berätta den här gången, för i övrigt håller jag bara på att röjer och röjer, och jag börjar bli rätt sliten nu. Men igår beställde jag en storstädning av boningshuset till på onsdag, så då måste jag har röjt så pass att det går att städa ordentligt, och därefter bokar jag in en fotograf så snart en solig dag är i sikte.