Fortsatt folkfinansiering

Jag har på sistone fått upprepade frågor om det inte går att delta i folkfinansieringsprojektet som låg upplagt på FundedByMe men som numera är stängt där.

Jo men visst, varför inte. Gör så här:

  1. Sätt in valfri summa på Bg 618-0277
  2. Skicka ett mejl till kristofer[snabel-a]franzenscharkuterier.se med uppgift om summa, namn och eventuell länk som namnet ska länkas till i välgörarlistan.

Följande motprestationer utlovas.

  • Om du ger 200 kr eller mer får du 1. En inbjudan till invigningen av Franzéns Charkuteriers produktionslokal. 2. 10 minuters fritt kel med en sugga. 3. Nyhetsbrev med erbjudanden.
  • Om du ger 500 kr eller mer får du 1. Ett presentkort på 1 kg av Franzéns berömda fänkålssalsiccia. 2. En inbjudan till invigningen av Franzéns Charkuteriers produktionslokal. 3. 10 minuters fritt kel med en sugga. 4. Nyhetsbrev med erbjudanden.
  • Om du ger 1000 kr eller mer får du 1. Ett signerat tackexemplar av boken “Korv – den godaste korven stoppar du själv”. 2. Smakprover i två år av alla nya produkter. Hemskickade om lufttorkade. 3. Gårdsbesök efter överenskommelse. 4. En inbjudan till invigningen av Franzéns Charkuteriers produktionslokal. 5. 10 minuters fritt kel med en galt. 6. Nyhetsbrev med erbjudanden.
  • Om du ger 2500 kr eller mer får du 1. En charkuterikorg till julen 2013. 2. Ett signerat tackexemplar av boken “Korv – den godaste korven stoppar du själv”. 3. Smakprover i två år av alla nya produkter. Hemskickade om lufttorkade. 4. Gårdsbesök efter överenskommelse. 5. En inbjudan till invigningen av Franzéns Charkuteriers produktionslokal. 6. 10 minuters fritt kel med en galt. 7. Nyhetsbrev med erbjudanden.
  • Om du ger 10 000 eller mer blir du 1. Medlem av rådgivningsgruppen som konsulteras innan viktiga beslut och förändringar i produktionen. 2. Hedersgäst vid invigningen av Franzéns Charkuteriers produktionslokal och vid den årliga Korvens Dag på gården. Du får också 1. Ett signerat tackexemplar av boken “Korv – den godaste korven stoppar du själv”. 2. Smakprov i två år av alla nya produkter. Hemskickade om lufttorkade. 3. Gårdsbesök efter överenskommelse. 4. Fritt kel med en kulting. 5. En korvkurs.

 

Ett svar på ”Fortsatt folkfinansiering

  1. Hahaha, gillar att det e “fritt kel i 10 min” med sugga resp galt (gulp!) upp till 10 000 – först då kommer d man vill åt – fritt kel m kulting! Tack för jättetrevlig invigning. Vore kul att ses i stan nån gång oxå. Jag ej så aktiv på Twitter, och du verkar ha försvunnit fr Fejan. Kram!

Kommentarer är stängda.