Nu går jag ut i charken och tillverkar den populära citron/kummin/mejram-korven. På lördag den 29 mars levererar jag till parkeringsplatsen på Drakenbergsgatan klockan 14:00-15:00 till de som gjort en beställning innan fredag kl 18:00. Här är veckans beställningsformulär. Kopiera, klistra in lämpliga delar i ett mejl, fyll i och skicka till mig.
Beställning
Namn:
……. förpackning(ar) färsk citron/kummin/mejram-korv. Pris kring 100 kr/frp beroende på vikt. 300 kr/kg.
……. förpackning(ar) fryst Toulouse-korv. Pris kring 100 kr/frp beroende på vikt 300 kr/kg.……. förpackning(ar) fryst Nürnberger Rostbratwürstel. Pris 80 – 110 kr beroende på vikt. 300 kr/kg. Ca 9 små korvar i varje paket. Innehåller mjölk.
……. förpackning(ar) fryst fänkålssalsiccia. Pris 80 – 110 kr beroende på vikt. 300 kr/kg.
……. förpackning(ar) fryst merguez på fläskkött. Pris kring 100 kr. 300 kr/kg.
……. förpackning(ar) fryst chorizo. Pris kring 100 kr. 300 kr/kg.
…….. burk rillettes à 260 g, 100 kr.
.……. st fryst bredbar leverpastej i form av leberwurst. Kring 40 kr/st.……. st halv färsk filé av linderödssvin. 450 kr/kg.
……. bit tunt färskt revbensspjäll av linderödssvin. 150 kr/kg.
……. gram lufttorkad karré. 800 kr/kg. Oskivad.
En bit kallrökt, lufttorkad kotlettrad à ca ……… gram. 800 kr/kg. Oskivat.