Nu tror jag att den period börjar då det kommer fler kunder till gårdsbutiken, samtidigt som det blir mindre intresse för mina leveransrundor, men jag testar i varje fall med en leverans med lite somriga produkter till Uppsala, Upplands Väsby, Hornstull och Herrängen nu på lördag den 16 juni.
Däremot ställer jag in leveransen den 30 juni, eftersom jag vill kunna vila ut efter 5-årsjubileumsfesten den 29 juni som ni alla är inbjudna till.
Jag kommer också att lämna ut varor på REKO Uppsalas utlämning dagen innan midsommarafton i nästa vecka.
I morgon tillverkar jag somrig citron/kummin/mejram-korv och mer leverpastej, som jag hoppas räcker till båda leveranserna. På fredag packar jag korvarna och lägger ut i butiken, och på eftermiddagen skivar och packar jag lufttorkat och era beställningar.
Bina är rejält i gasen! Jag och Anna slungade honung från min enda kupa redan förra helgen, det brukar jag annars inte kunna göra förrän kring midsommar. Den här primörhonungen har jag hällt orörd i små burkar. Den är friskt blommig i smaken, bärnstensgul och naturligt rinnande en tid, och underbar att ringla över midsommarens jordgubbar eller i yoghurten. Jag tror att det är dags för mig att lära mig hur man gör en avläggare, för det här bisamhället verkar så starkt att det räcker till en kupa till.
På beställningsformuläret finns också fryst fläskmerguez, frysta grillådor med skivade detaljer, och vill man ha en hel ostyckad fryst grillgris så kan man gå in och välja en på den här länken, och meddela vilken man vill ha i beställningsformulärets kommentarsfält.
Nu ska jag förbereda morgondagens korvproduktion.