Beställningsformulär

Här beställer du varor för leverans lördagen den 16 december 2021.

Varorna levereras till något av följande utlämningsplatser vid den tid som anges. Glöm inte att ange på vilken av följande platser som du kommer att hämta upp din påse!

Håll avstånd till mig och alla andra!

Det går också bra att hämta din påse i gårdsbutiken. Ange då detta som utlämningsplats och skriv också när du kommer att hämta påsen ungefär (tidigast fredag efter 16, senast söndag innan 20, samma helg).

Jag packar vanligtvis beställningarna dagen före leverans och först då räknar jag ihop totalsumman. Du kan få en uppfattning om vad det kommer att kosta genom att summera cirkapriserna. Du betalar med Swish eller kontant (räkna inte med att jag har växel) när du hämtar upp varorna, eller dagen innan om du fått ett mejl/sms med summan, till bankgiro eller med Swish.

Beställ genom att lägga till valfritt antal förpackningar av en vara i din varukorg. Vill du ha mer information om en vara så klickar du på dess text. Din varukorg hittar du längst ner på sidan. Slutför din bokning genom att fylla i de uppgifter som krävs där, glöm inte att meddela på vilken utlämningsplats du hämtar din beställning, klicka sedan på “Boka!”. Om allt fungerar som det ska och du har fyllt i rätt epostadress, så kommer du att få en beställningsbekräftelse. Kolla i din skräppostfolder först om du inte har fått någon bekräftelse. Om du får ytterligare bekräftelser på 0 beställda varor så beror det förmodligen på att din webläsare är öppen och laddar om sidan. Jag ignorerar beställningar på 0 varor och packar din ursprungliga beställning.

Bild: Namn: Beskrivning: Fryst Kilopris: Cirkapris: I lager: Add To Cart
Fryst fläskduva Fryst fläskduva

Vadmuskel på ben från bakbenet. (D.v.s avsvålad baklägg.)

Ja 115 kr/kg 140-240 5
Fryst grissvans Fryst grissvans

Svans från linderödssvin

Ja 15 kr/st 5
Broskben Broskben

Broskbenen sitter i anslutning till revbenen på fläsksidan. Stek långsamt i ugnen och gnag på.

Nej 180 kr/kg 42-66 kr/st 3
Fläskduva Fläskduva

Vadmuskel på ben från bakbenet. (D.v.s avsvålad baklägg.)

Nej 115 kr/kg 140-240 4
Fläskfilé Fläskfilé

Filé från utegående linderödssvin.

Nej 540 kr/kg 300-480 kr/st 1
Färsk skivad karré Färsk skivad karré

Urbenad skivad karré av frigående linderödssvin. En skiva per förpackning. En bit av det ljuvliga ryggspäcket sitter kvar.

Nej 360 kr/kg 72-170 kr/frp 12
Fläskflap Fläskflap

Det här är den styckdetalj som hos nöt kallas “flap steak” på engelska – en mycket smakrik, ganska mager, grovfibrig muskel som sitter i buken. Liksom flanksteken ska den stekas eller brynas ganska snabbt och sedan skäras upp tvärs över fibrerna.

Nej 480 kr/kg 70-200 kr/st 2
Fläsklägg Fläsklägg

Framlägg av utegående linderödssvin. Rakt sågat, ej vinkellägg.

Nej 132 kr/kg 145-240 kr/st 1
Fläsksida i bit Fläsksida i bit

Bit av sidfläsk från utegående linderödssvin.

Nej 300 kr/kg 84-144 kr 4
Grisens hemlighet Grisens hemlighet

Grisens hemlighet är en ganska tunn muskel som löper från bogen ut i kinden. Den är oftast mycket marmorerad och skärs tvärs över muskelfibrerna efter att ha stekts eller grillats. Det är inte en extremt mör muskel. En populär styckningsdetalj i Spanien.

Nej 540 kr/kg 100-170 kr/st 2
Latissimus dorsi Latissimus dorsi

Platt, mör, marmorerad, solfjäderformad muskel från bogen.

Nej 540 kr/kg 200-380 kr/st 3
Skivad urbenad kotlett Skivad urbenad kotlett

En skiva urbenad kotlett från utegående linderödssvin.

Nej 360 kr/kg 50-180 kr/frp 29
Karré i bit Karré i bit

En bit urbenad karré av frigående linderödssvin.

Nej 360 kr/kg 470-670 kr/frp 2
Tjockare revben Tjockare revben

Revben från bogen med ett extra lager kött på. Inte som tjocka revben, men tjockare än tunna revben.

Nej 192 kr/kg 200-336 kr/frp 2
Showing 1 - 14 of 14 items1

Bild: Namn: Beskrivning: Fryst: Kilopris: Cirkapris: Lagerantal: Add To Cart
Apelsinkorv Apelsinkorv

Rå, grovmalen, mild bratwurst, med frisk smak av apelsin. Den här gör jag till jul varje år och den är oerhört uppskattad av hälften av kunderna.

Ja 360 kr/kg 100-120 kr/frp 6
Prinskorv Prinskorv

Min tolkning av två prinskorvsrecept från Carl Frisks Handbok för charkuterister från1940. Försiktigt kallrökt och ångad. OBS. innehåller grädde.

Ja 420 kr/kg 80-120 kr 15
Salsiccia med rostat fänkålsfrö och vitt vin Salsiccia med rostat fänkålsfrö och vitt vin

Grovmalen rå korv av italiensk typ smaksatt med rostade fänkålsfrön, svartpeppar och vitt (ekologiskt) vin.

Nej 360 kr/kg 100-140 kr 31
Showing 1 - 3 of 3 items1

No Inventory Items

Bild: Namn: Beskrivning: Cirkapris: I lager: Add To Cart
Istersmör Istersmör

Flott från skirat späck kryddat med rödlök, salt, kryddpeppar och svartpeppar. Används som pålägg på bröd, i stället för smör. Mycket uppländskt, men har säkert funnits i varianter över hela landet. Särskilt viktigt till jul. Glasburk med drygt 100 ml.

37 kr/st 13
Neutralt flott Neutralt flott

Flott från skirat späck utan kryddning. Neutralt flott som kan användas till stekning, confitering, eller som pålägg till exempel. Kan blandas med kryddor för eget istersmör.

70 kr/st 6
Showing 1 - 2 of 2 items1

No Inventory Items

Din bokning

No Items in Cart