Beställningsformulär

Här beställer du varor för leverans lördagen den 23 oktober.

Varorna levereras till något av följande utlämningsplatser vid den tid som anges. Glöm inte att ange på vilken av följande platser som du kommer att hämta upp din påse!

Håll avstånd till mig och alla andra!

Det går också bra att hämta din påse i gårdsbutiken. Ange då detta som utlämningsplats och skriv också när du kommer att hämta påsen ungefär (tidigast fredag efter 16, senast söndag innan 20, samma helg).

Jag eller Eva packar vanligtvis beställningarna dagen före leverans och först då räknar jag ihop totalsumman. Du kan få en uppfattning om vad det kommer att kosta genom att summera cirkapriserna. Du betalar med Swish eller kontant (räkna inte med att jag har växel) när du hämtar upp varorna, eller dagen innan om du fått ett mejl/sms med summan, till bankgiro eller med Swish.

Beställ genom att lägga till valfritt antal förpackningar av en vara i din varukorg. Vill du ha mer information om en vara så klickar du på dess text. Din varukorg hittar du längst ner på sidan. Slutför din bokning genom att fylla i de uppgifter som krävs där, glöm inte att meddela på vilken utlämningsplats du hämtar din beställning, klicka sedan på ”Boka!”. Om allt fungerar som det ska och du har fyllt i rätt epostadress, så kommer du att få en beställningsbekräftelse. Kolla i din skräppostfolder först om du inte har fått någon bekräftelse. Om du får ytterligare bekräftelser på 0 beställda varor så beror det förmodligen på att din webläsare är öppen och laddar om sidan. Jag ignorerar beställningar på 0 varor och packar din ursprungliga beställning.

Bild: Namn: Beskrivning: Fryst Kilopris: Cirkapris: I lager: Add To Cart
Fryst fläsklägg Fryst fläsklägg

Framlägg av uppländsk utegris. Rakt sågat, ej vinkellägg.

Ja 132 kr/kg 145-240 kr/st 10
Fryst skivad urbenad kotlett Fryst skivad urbenad kotlett

En skiva urbenad kotlett från uppländsk utegris.

Ja 360 kr/kg 50-180 kr/frp 31
Fryst kotlettrad i bit Fryst kotlettrad i bit

En bit urbenad kotlettrad av uppländsk utegris.

Ja 360 kr/kg 400 - 480 kr/frp 2
Frysta broskben Frysta broskben

Broskbenen sitter i anslutning till revbenen på fläsksidan. Stek långsamt i ugnen och gnag på.

Ja 180 kr/kg 42-66 kr/st 8
Fryst fläskduva Fryst fläskduva

Vadmuskel på ben från bakbenet. (D.v.s avsvålad baklägg.)

Ja 115 kr/kg 140-240 16
Färsk skivad karré Färsk skivad karré

Urbenad skivad karré av uppländsk utegris. En skiva per förpackning. En bit av det ljuvliga ryggspäcket sitter kvar.

Nej 360 kr/kg 72-170 kr/frp 5
Bogstek Bogstek

Bogstek, kallas också picknickbog, av uppländsk utegris. Bra som stek, eller som grytbitar, men fungerar också utmärkt i utbankade skivor till schnitzel.

Nej 264 kr/kg 180-465 kr/st 1
Fryst grissvans Fryst grissvans

Svans från uppländsk utegris.

Ja 15 kr/st 6
Frysta tjockare revben Frysta tjockare revben

Revben från bogen med ett extra lager kött på. Inte som tjocka revben, men tjockare än tunna revben.

Ja 192 kr/kg 200-356 kr/frp 2
Showing 1 - 9 of 9 items1

Bild: Namn: Beskrivning: Fryst: Kilopris: Cirkapris: Lagerantal: Add To Cart
Isterband Isterband

Syrade, lätt kallrökta, lätt torkade isterband.

Ja 380 kr/kg 70-110 kr 24
Landjäger Landjäger

En klassisk smal lufttorkad och kallrökt korv från Tyskland och Schweiz. Mild smak med kummin och svartpeppar som viktigaste kryddor. Bra att ha med sig när man är på utflykt. Obs. innehåller malda senapsfrön.

Nej 45 kr/st 16
Pfefferbeisser Pfefferbeisser

En klassisk smal lufttorkad och kallrökt korv från Tyskland och Österrike. Något mjukare än Landjägern. Lufttorkad och kallrökt en natt, med mild smak av de tre pepparsorterna som ingår i kryddningen – svartpeppar, vitpeppar och grönpeppar – och påtaglig smak av ädelpaprikapulver.

Nej 45 kr/st 16
Långa Nisse Långa Nisse

Min variant av longanisse – en korv med ursprung i den europeisk-nordafrikanska etniska grupp som kallas pied noir. Smaksatt med stora mängder kryddor, bland annat anis, paprikapulver och vitlök, och stoppad i fårfjälster kaliber 20/22.

Nej 300 kr/kg 90-110 kr/frp 41
Timjan/rödvin/vitlökskorv Timjan/rödvin/vitlökskorv

Den här korven doftar som en boeuf bourguignon när man steker eller grillar den.

Nej 360 kr/kg 110-135 kr 44
Toulouse-korv Toulouse-korv

Franskinspirerad grovmalen råkorv smaksatt med vitpeppar och muskot. Enkel men balanserad och delikat.

Ja 360 kr/kg 100-140 kr/frp 6
Showing 1 - 6 of 6 items1
Image: Namn: Beskrivning: Fryst: Kilopris: Cirkapris: I lager: Add To Cart
Bacon i bit Bacon i bit

Torrsaltad, kallrökt sidfläsk av uppländsk utegris, i bit. Ofta ganska fett. Rökt över bokspån och hängmognat. Ska tillagas.

Nej 420 kr/kg 96-180 kr/frp 3
Showing 1 - 1 of 1 items1

Bild: Namn: Beskrivning: Cirkapris: I lager: Vikt: Kilopris: Add To Cart
Fågelgodis Fettgrevar Fågelgodis "Fettgrevar"

Fettgrevar i nät för fåglarna att snaska på.

45 kr/st 4
Neutralt flott Neutralt flott

Flott från skirat späck utan kryddning. Neutralt flott som kan användas till stekning, confitering, eller som pålägg till exempel. Kan blandas med kryddor för eget istersmör.

70 kr/st 7 ca 700 ml 100 kr/kg
Honung från Mälarhöjden Honung från Mälarhöjden

Flytande hösthonung från bina i Mälarhöjden.

75 kr/burk 12 ca 230 g
Showing 1 - 3 of 3 items1

Image: Namn: Beskrivning: I lager: Kilopris: Cirkapris: Add To Cart
Kallrökt lardo Kallrökt lardo

Tunna skivor av saltat ryggspäck som mognat och kallrökts.

10 1080 kr/kg 40-60 kr/frp
Lufttorkad karré Lufttorkad karré

Skivor av lufttorkad karré kryddad som italienarna traditionellt kryddar sin coppa. Lufttorkat i minst 4 månader, oftast betydligt längre.

5 1680 kr/kg ca 60-100 kr/frp
Lufttorkat ytterlår Lufttorkat ytterlår

Skivor av lufttorkat ytterlår kryddat med bland annat enbär och rosmarin, inspirerat av sydtyskt/norditalienskt speck. Lufttorkat i minst 6 månader, oftast betydligt längre. Om skivorna har vita prickar så är det ett kvalitetstecken, eftersom det är kristaller av aminosyran tyrosin som utvecklas först efter ca ett års mognad.

16 1680 kr/kg 60-100 kr/frp
Showing 1 - 3 of 3 items1

Din bokning

No Items in Cart