Hantverksmässigt tillverkad korv och charkuterier utan nitrit och andra onödiga tillsatser. Lufttorkade skinkor, färskkorvar, och kött från uppländska utegrisar som har levt ett bra liv utomhus med mycket bökande i stora hagar.
Nu köpte några kunder helgens sista korvar. Kvar i kyldisken finns lite coppa (lufttorkad karré) och lite lufttorkad och lätt kallrökt ytterlår. Båda av linderödssvin, naturligtvis.
Coppa
Lufttorkat och lätt kallrökt ytterlår
2 svar på ”Korven slut – länge leve coppan”
Hej,
Finns det något ytterlår kvar ?
Dina bacon var utsökta, har du några kvar ?
Hälsningar
Lotta
Hej Lotta!
Det finns ytterlår kvar. Det är väldigt tunt skivat, ungefär som prosciutto, och äts som det är, så det är inte någon ersättning för bacon. Just nu har jag bara en liten kantbit kvar av baconet (till extrapris) och det är nästan bara fett på den biten. Men väldigt gott fett. Men snart finns det nytt bacon.
Hej,
Finns det något ytterlår kvar ?
Dina bacon var utsökta, har du några kvar ?
Hälsningar
Lotta
Hej Lotta!
Det finns ytterlår kvar. Det är väldigt tunt skivat, ungefär som prosciutto, och äts som det är, så det är inte någon ersättning för bacon. Just nu har jag bara en liten kantbit kvar av baconet (till extrapris) och det är nästan bara fett på den biten. Men väldigt gott fett. Men snart finns det nytt bacon.