Tidsbrist

Idag har jag varit och hämtat två av mina grisar hos slakteriet. Det är två bjässar som jag nu försöker hinna skära ned tillräckligt av för helgens färskkorvar. Men jag tror inte att jag kommer att hinna göra korven idag, så det kommer inte att finnas färsk korv i morgon förrän på eftermiddagen. Och jag har ännu inte bestämt vad det ska bli för korv.

Men det finns fryst fänkålssalsiccia och salviasalsiccia, så butiken håller öppet fredag till söndag 11 – 18 som vanligt.

På söndag är det rebusrunda här i trakten. Ett antal småföretag på landsbygden mellan Enköping, Örsundsbro och Fjärdhundra håller öppet och löser man ett antal rebusar så kan man vinna fina priser. Så här skriver arrangörerna:

Ta med dig familj och goda vänner. Bli överraskad av Fjärdhundralands alla varierande besöksmål. Här finns både kaféer, bagerier, små mejerier, hästverksamhet, galleri, hantverk, loppis och mycket mer. Lös rebusar genom att besöka minst fem besöksmål under en eller två söndagar (4 och 11 augusti kl 11-17). Det kostar inget men du kan vinna fina priser. Satsa på en trevlig utflyktsdag i Fjärdhundraland. Startkort finns bl a i Enköping, Gästre och Örsundsbro.

Här finns alla ställen att besöka!
http://www.fjardhundraland.se/2013/07/rebusrundan-2013/
Startkort: http://j.mp/startkort-rebus
Karta: http://j.mp/karta-rebus