Leveranser lördagen den 27 september till Uppsala och Stockholm

Helgens korv är en merguez, denna gång gjord på grannen Peter Sundbergs lamm och späck från mina grisar. Det är en lite stark korv smaksatt bland annat med den nordafrikanska kryddblandningen harissa. Stek den på något högre värme så att den får lite färg. Flottet som smälter ut är fantastiskt att doppa bröd i eller att ringla över couscous.

Leveranser lördag den 27/9 till Uppsala, parkeringsplatsen på Storgatan 30 bakom stationen 12:00 – 12:30 och till Stockholm, parkeringen längs Drakenbergsgatan 14:00 – 14:30.Titta efter en vit skåpbil och skumma korvaficionados.

Fyll i beställningsformuläret nedan. Får du ingen bekräftelse på beställningen via mejl så har någonting gått snett, då måste du kontakta oss.

Gårdbutiken är öppen som vanligt.

[Form id=”6″]