Ytterligare en ny korv och leverans till Uppsala och Stockholm lördag den 8 november

Igår tillverkade jag ytterligare en ny korv för att variera mig. Smaklöks-Lisa gav mig tips om kryddning så jag kallar den helt enkelt Lisas korv. Den innehåller rostade fänkålsfrön och rostade enbär och i bakgrunden vitpeppar, citronzest och ingefära. Dessutom malde jag en del av köttet på 3-mm-skivan och en del på 7,8-mm-skivan, så den är liksom både hackad och malen. Den är stoppad i svinfjälster 30/32 och längre än mina salsiccia. Jag säljer den i förpackningar om tre.

Prova någon gång att rosta fänkålsfrö och enbär tillsammans i en het panna, det doftar helt fantastiskt. Kryddblandningen tror jag skulle passa också i ett bakverk eller i julkonfekt.

Förra lördagens leverans var populär, så vi försöker en gång till nu på lördag. Samma platser gäller, parkeringsplatsen bakom stationen utanför Katalin i Uppsala och på parkeringen ungefär mitt på Drakensbergsgatan på Söder i Stockholm.

Fyll i beställningsformuläret nedan. Får du ingen bekräftelse på beställningen via mejl så har någonting gått snett, då måste du kontakta oss. Anmäler du en epostadress som studsar så behandlas inte din beställning.

Gårdbutiken är öppen som vanligt.

[Form id=”6″]

2 svar på ”Ytterligare en ny korv och leverans till Uppsala och Stockholm lördag den 8 november

  1. Jättebra initiativ att ta korven till Stockholm. Längtar till lördag och korvmiddag!

  2. Pingback: Kort kort | Franzéns Charkuterier

Kommentarer är stängda.