Mer Thüringer

I dag gjorde vi ny Thüringer Rostbratwurst, för volontär-Jakob blev så orolig när det bara fanns ett par paket kvar i frysen. Han vill ta med sig några när han reser härifrån tydligen. På hans uppmaning ökade jag dosen kummin en aning och lät en del av den vara lite grövre mald. Han säger att man ibland ska få ett kumminkorn i munnen.

Leverans och ny leveransplats

Jag levererar igen nu på lördag den 21/2. Jag provar återigen med utlämning på OKQ8 vid Glädjens trafikplats Upplands Väsby ca 13:05-13:10, förutom till Uppsala och Stockholm. De vanliga platserna är parkeringsplatsen bakom stationen utanför Katalin i Uppsala (12:15 – 12:30) och på parkeringen ungefär mitt på Drakenbergsgatan på Söder i Stockholm (14:00 – 14:30). Kylbilen är som vanligt ren inuti och smutsig utanpå.

[Form id=”6″]