Salsiccia med fänkål och vitt vin

den klassiska, den gjorde vi först idag. Och den blev bra. Tycker man att det är jobbigt att komma ihåg hur man uttalar “salsiccia” kan man säga “sån där italiensk korv” för det betyder inget annat. Sedan gjorde vi en massa salami i olika fjälster och dimensioner. Den får vi se hur den blir om 2-3 månader. Jag skulle verkligen vilja ha en bra salami i mitt sortiment, men än så länge har jag inte varit tillräckligt nöjd med vad jag har producerat. Produktutveckling är det roligaste av allt, men innan det blir bra är det bara oroande, nervöst och skadligt för självförtroendet. Håll tummarna.

Leverans

Vi levererar Fänkålssalsiccia och massa annat igen på lördag den 7/2 till Uppsala och Stockholm. Här nedanför finns ett beställningsformulär. Vi ses på de vanliga platserna, parkeringsplatsen bakom stationen utanför Katalin i Uppsala (12:15 – 12:30 obs tiden) och på parkeringen ungefär mitt på Drakenbergsgatan på Söder i Stockholm (14:00 – 14:30).

I butiken

I korvboutiquen finns i stort sett detsamma som på beställningsformuläret. Öppet alla dagar 10-18.

Vi ses!

[Form id=”6″]