Grekiskt och tyskt i samförstånd

Vi har en amerikansk kille från Maine hos oss som volontär nu. Nick har svensk-grekiska rötter och berättade för mig om den grekiska korven Loukaniko. Jag har kanske aldrig ätit den, men det lät gott med apelsin, örtkryddor, vitlök och vin så i morgon tillverkar vi den i korvverkstaden.

Den Münchner Leberkäs som jag tillverkade blev mycket uppskattad av tyskarna som var här och provsmakade och beställde 6 kg. Nu har jag skurit den i tjocka skivor och vakuumförpackat till er glädje. Jag tycker att det är en mycket bra produkt, men inser att den nog kan bli svår att sälja till den som inte provat förut.

Leverans lördag 11/4

Beställningsformulär nedan.

Eftersom de håller på att bygga något på parkeringsplatsen utanför Katalin i Uppsala så försöker jag parkera den vita skåpbilen någonstans längs Storgatan så nära parkeringen där jag brukar stå som möjligt. Kom dit 12:15-12:30.

Därefter kör jag till OKQ8 vid Glädjens trafikplats Upplands Väsby och lämnar ut ca 13:05-13:10 och sedan på parkeringen ungefär mitt på Drakenbergsgatan på Söder i Stockholm (14:00 – 14:30). Därpå Tulpanvägen 4, Herrängen, Älvsjö (15:30 – 15:45 Obs tiden!). Kylbilen är nytvättad inuti, jag lovar.

[Form id=”6″]