Thüringer Rostbratwurst, sommartid och lönehelg

Den här veckan blir det ett lite kortare nyhetsbrev och ett även ett lite kortare beställningsformulär inför leveransen nu på lördag den 25 mars. Anledningen till det är att tre volontärers vistelse här löpte ut i förra veckan och jag har fått ägna mycket tid åt att försöka hitta nya. Och när jag ska ägna mig åt det och sköta grisarna själv och allt annat dagligt på gården, så blir det inte mycket tid över till att göra chark och sköta företaget.


Jag och Michael hade det roligt in i det sista.

Till slut hittade jag en ung mexikansk kock som jag hämtade upp vid bussen i förmiddags och idag har jag ägnat hela dagen åt att lära upp honom. Nästa fredag kommer sedan en 35-årig brasiliansk foodie som förhoppningsvis stannar i två månader. Då bör saker och ting rulla på bättre.

I morgon gör jag och mexikanen Thüringer Rostbratwurst på eftermiddagen och den blir huvudnumret på veckans beställningsformulär. Men där finns flera fina frysta korvar. Glöm inte bort att man alltid kan fråga efter andra produkter i kommentarsfältet. Till helgen blir det ovanligt varmt för årstiden i Stockholmsområdet och ingen nederbörd är planerad och dessutom är det löningshelg och sommartiden gör kvällen längre på söndag. Kanske är det dags att plocka fram grillen?

Vi ses!
Kristofer