De tre sista grisarna innan jul

Den här veckan har Julia styckat de tre sista grisarna som vi hinner ta hand om innan jul. Då ska vi också ha nog med produktionskött för ett tag framöver. Men alla styckdetaljerna från grisarna ligger uppe på beställningsformuläret för bokning till leveransrundan på lördag den 12 december. Från och med nu gäller att beställningar för upphämtning i butiken ska hämtas där under helgen. Har de inte hämtats på söndag så läggs varorna ut till försäljning. 

Igår gjorde jag 106 leverpastejer och 49 stycken Gårdens pâté i ren ilska. Den här gången gjorde jag patéerna i individuella formar för att de skulle bli lite snyggare för ögat. Och i morgon gör Julia mer istersmör och Senap 1777. I övrigt får ni kika själva på beställningsformuläret för att se vad som erbjuds den här gången. Jag är lite trött idag efter ytterligare en behandlingsomgång, så jag skriver inte mer nu.

Jo jag avslutar med ett tips för att lysa upp hemmet nu när det har blivit så dystert mörkt ute. Gör som jag och köp fotogenlampor, de lyser upp frukostbordet som inga elektriska ljus eller stearinljus kan. 

Vi ses