Nyårsleveransen

Det blir leverans på torsdag den 30 december inför nyårsfirandet. I morgon gör Julia och jag franska korvar – boudin blanc är tradition att äta till jul och nyår i Frankrike och jag har smaksatt den med kapris från Pantelleria, ekologisk citronzest och persilja den här gången. Vi gör också den grövre malda Toulouse-korven. På beställningsformuläret finns både frysta versioner av tidigare råkorvar och dessutom kvar av både Frankfurter (som jag frossar som kokt med bröd) och prinskorv. Naturligtvis så ska det vara lufttorkat till nyår. Vi skivar både lufttorkat ytterlår och karré och har kallrökt lardo och nya omgångar av både Landjäger och Pfefferbeisser. Dessutom har vi kvar av både Höstflott och Istersmör som ni kan smörja in er med för att snabbt glida undan nyårsträngsel och hålla korrekt corona-avstånd. Det finns också många fina styckdetaljer till nyårsmiddagen. Kolla själva!

Om vi inte ses på utlämningsrundan så önskar jag er ett riktigt gott nytt år. Tack för era omtänksamma svar på förra veckobrevet. Det värmde.

Vi ses!