Jag känner mig en aning påverkad

Gensvaret på min fråga om vad som ska bli nästa veckas korv har inte varit öronbedövande. Jag väljer att tolka det som att ni har fullt förtroende för mina val av korvar att tillverka och omväxlingen som sker naturligt i produktionen baserad framför allt på mitt humör.

Resultatet av era påverkanskampanjer blir att det görs salsiccia med rostade fänkålsfrön, svartpeppar och vitt vin, Toulouse-korv och fläskmerguez i nästa vecka. Det fanns två andra starka önskemål nämligen apelsinkorv, men den finns det fortfarande fryst kvar av att boka, och en loukaniko, det vill säga en grekisk korv. Apelsinkorv kommer det mer av inom en nära framtid, för den hör julen till. När det gäller loukaniko så gjorde jag en för flera år sedan och jag tyckte att den blev ganska misslyckad, framför allt i konsistensen. Men jag lovar att snart testa att göra en variant utifrån det recept som jag fick mig länkat av goa kunden.

Glöm alltså inte att beställa för leverans nästa lördag, den 11 november här, annars blir det inga korvar alls. Nu ska jag skriva vidare.