Äntligen en leveransrunda (med påverkanskampanj)!

https://campaign-image.com/zohocampaigns/133052000002457092_zc_v53_artboard_1.pngLördagen den 11 november blir det äntligen en leveransrunda till Uppsala, Upplands Väsby och Stockholm igen. Ni som bor en bit från Bondens marknad på Södermalm måste vara alldeles utsvultna vid det här laget. För att ni ska bli lite glada så erbjuder jag er en påverkanskampanj de följande 24 timmarna. Det är alltså ni som får möjlighet att påverka mig genom att tala om för mig vilka favoritkorvar ni tycker att jag och Julia ska tillverka åt er i nästa vecka. I morgon kväll bestämmer jag hur jag ska låta mig påverkas och lägger upp resultatet på beställningsformuläret.

 

Redan nu finns det mycket upplagt för bokning, däribland isterbanden och leverpastejen som vi gjorde igår och kallrökt sidfläsk (bacon) som Julia hänger i röken i detta nu. Det finns också massor av julskinkor, frysta styckdetaljer och olika korvar att välja bland redan nu. Men ni kanske vill vänta med bokningen tills ni ser vad resultatet av påverkanskampanjen blir någon gång i morgon kväll.

I morgon åker jag till Rättvik för att sitta och skriva i några dagar på Stiftsgården. Har du något tips relaterat till trakten så får du gärna skicka det till mig.

Den 25 november börjar julmarknaderna på Katarina Bangata och fortsätter varje lördag till och med den 16 december. Ni får gärna påminna mig om vad ni vill att jag ska sälja där inför julen.

Vi ses!