Leverans på lördag

https://campaign-image.com/zohocampaigns/133052000002457092_zc_v53_artboard_1.png

Nu på lördag den 23 december är sista chansen att köpa julmat från mig.  Jag har lagt upp ett beställningsformulär på hemsidan som gäller för leveransrundan till Uppsala, Upplands Väsby och de sju stoppen i Stockholm, men också för den som vill hämta sin beställning i gårdsbutiken från torsdag den 21 december. Där finns allt från julskinkor till senap 1777, och kanske också leverpastej, prinskorv, rullsylta, pâté, istersmör och rillettes, beroende på hur länge du väntar med att göra din beställning. Och vissa saker skulle jag vilja påstå fungerar lika bra även till nyårsfirandet, om du vill förbereda dig för det redan nu.

Jag har också lagt till fliken Korvkurser på beställningsformuläret, för alla er som ännu inte har tjingat en plats till den bästa julklappen till er själva eller någon ni gillar.

Jag är en aning sliten efter julruschen, men jag tycker att den har gått bra i år och det har varit väldigt trevligt att stå på alla Bondens julmarknader och träffa många av er varje vecka. Men nu ser jag fram emot stillsamma dagar under jul och nyår, utan måsten och krav, äventyr och katastrofer, bara lugn och ro, och pysslande och promenader. Jag hoppas att ni också får det så. Från lördag blir det ljusare igen.

Vi ses!