Hoppa till primärt innehåll

Franzéns Charkuterier

Hantverksmässigt tillverkad korv och charkuterier utan nitrit och andra onödiga tillsatser. Lufttorkade skinkor, färskkorvar, och kött från uppländska utegrisar som har levt ett bra liv utomhus med mycket bökande i stora hagar.

Franzéns Charkuterier

Huvudmeny

  • Hem
  • Gård till salu
    • Gård till salu
    • Farm for sale
  • Beställ för leverans
    • Här beställer du varor för leverans till Uppsala, Upplands Väsby och Stockholm den 26 april, och för upphämtning i gårdsbutiken 25/4-27/4. Beställningar efter klockan 15:00 fredagen den 25/4 hanteras inte.
    • Varukorgen
  • Gårdsbutik & försäljning
  • Om företaget
    • Djuren
    • Produkterna
  • Kurser
  • Nyhetsbrev
  • Kontakt

Inläggsnavigering

← Föregående Nästa →

Korvkurs 17/9 – en plats kvar!

Publicerat 12 september, 2016 av Kristofer Franzén

På lördag den 17/9 håller jag kurs i hur man tillverkar korv i hemmet. Den brukar vara oerhört uppskattad och upplägget beskrivs här. Det finns en ledig plats kvar. Först till köttkvarnen får först fylla fjälstret.

Detta inlägg publicerades i Kurser, Okategoriserade och märktes jippo, korvkurs av Kristofer Franzén. Bokmärk permalänken.

Gå till varukorgen.

Drivs med WordPress