Varorna levereras till något av följande utlämningsplatser vid den tid som anges. Glöm inte att ange på vilken av följande platser som du kommer att hämta upp din påse!
Det går också bra att hämta din påse i gårdsbutiken. Ange då detta som utlämningsplats och skriv också när du kommer att hämta påsen ungefär.
- 11:30-11:45 Uppsala bakom stationen på korttidsparkeringen.
- 12:25-12:35 OKQ8 Glädjens trafikplats.
- 13:10-13:20 Stockholm, Kungsholmen, Bergsgatan, så nära Scheelegatan det finns plats att parkera. Spana efter den vita skåpbilen.
- 13:45-13:55 Stockholm, Gärdet, Erik Dahlbergsgatan ungefär vid korsningen Strindbergsgatan. Håll utkik efter den vita skåpbilen med loggan.
- 14:20-14:35 Stockholm, Hornstull, Drakenbergsgatan. Ungefär mitt på.
- 14:50-15:00 Stockholm, Östra Södermalm, Södermannagatan 46 ungefär.
- 15:30-15:40 Tulpanvägen 4 i Herrängen, Stockholm.
- 16:00-16:10 Mälarhöjdens tunnelbana på Hägerstensvägen på parkeringen nedanför återvinningsstationen bakom Coop.
- 16:30-16:40 Brommaplan på lastplatsen vid infarten till parkeringen vid ICA.
Här är en länk till en karta med alla utlämningsplatser och deras utlämningstider, som du kan spara i mobilen.
Jag packar vanligtvis beställningarna dagen före leverans och först då räknar jag ihop totalsumman och skickar ett sms med summan och betalningsalternativ. Du kan få en uppfattning om vad det kommer att kosta genom att summera cirkapriserna. Du betalar med Swish eller kontant (räkna inte med att jag har växel) när du hämtar upp varorna, eller dagen innan om du fått ett mejl/sms med summan, till bankgiro eller med Swish.
Beställ genom att lägga till valfritt antal förpackningar av en vara i din varukorg. Vill du ha mer information om en vara så klickar du på dess text. Din varukorg hittar du genom att klicka på länken Gå till varukorgen eller genom att klicka på Varukorgen under menyn Beställningsformulär. Slutför din bokning genom att fylla i de uppgifter som krävs där, glöm inte att meddela på vilken utlämningsplats du hämtar din beställning, klicka sedan på “Boka!”. Om allt fungerar som det ska och du har fyllt i rätt e-postadress, så kommer du att få en beställningsbekräftelse. Kolla i din skräppostfolder först om du inte har fått någon bekräftelse. Om du får ytterligare bekräftelser på 0 beställda varor så beror det förmodligen på att din webbläsare är öppen och laddar om sidan. Jag ignorerar beställningar på 0 varor och packar din ursprungliga beställning.
(Glöm inte att ladda om sidan så att du får det senaste utbudet.)
Korv
Namn: Nürnberger Rostbratwürstchen
Beskrivning:
Klassisk tysk rå korv med medeltida anor. OBS. Innehåller mjölk.
Fryst: Ja
Kilopris: 360 kr/kg
Cirkapris: 100-140 kr/frp
Lagerantal: 37
Namn: Typ Falukorv
Beskrivning:
Min falukorv utan nitrit, baserad på ett recept från 1940.
Fryst: Ja
Kilopris: 390 kr/kg
Cirkapris: 70-110 kr/frp
Lagerantal: 16
Namn: Citron/kummin/mejram-korv
Beskrivning:
Rå, grovmalen, mild bratwurst, med frisk smak av citron.
Fryst: Nej
Kilopris: 360 kr/kg
Cirkapris: 100-140 kr/frp
Lagerantal: 40
Namn: Prinskorv
Beskrivning:
Min tolkning av två prinskorvsrecept från Carl Frisks Handbok för charkuterister från1940. Försiktigt kallrökt och ångad. OBS. innehåller grädde.
Fryst: Ja
Kilopris: 420 kr/kg
Cirkapris: 110-130 kr/frp
Lagerantal: 32
Namn: Biała kiełbasa
Beskrivning:
Grovmalen korv efter polskt recept med vitlök, mejram och timjan som dominerande kryddor.
Fryst: Ja
Kilopris: 360 kr/kg
Cirkapris: 115-135 kr/frp
Lagerantal: 44
Namn: Chipolata med salvia
Beskrivning:
Enkel rå smal korv av fransk typ smaksatt med salvia.
Fryst: Nej
Kilopris: 360 kr/kg
Cirkapris: 100-130 kr/frp
Lagerantal: 39
Namn: Frankfurter
Beskrivning:
Klassisk “varmkorv” enligt tyskt recept. Försiktigt kallrökt och ångad. Knäpp i skinnet. Mild delikat smak.
Fryst: Ja
Kilopris: 420 kr/kg
Cirkapris: 110-135 kr/frp
Lagerantal: 12
Namn: Isterband, normalrökta
Beskrivning:
Syrade, lätt kallrökta, lätt torkade isterband.
Fryst: Nej
Kilopris: 380 kr/kg
Cirkapris: 70-110 kr
Lagerantal: 13
Namn: Kovbasa
Beskrivning:
Rå grovmald korv med mycket vitlök, inspirerad av ukrainsk kovbasa.
Fryst: Ja
Kilopris: 360 kr/kg
Cirkapris: 120-140 kr/frp
Lagerantal: 5
Namn: Leverpastej
Beskrivning:
Bygger på tyskt recept och metod för Leberwurst. En exklusiv pastej med nyanserad smak.
Fryst: Nej
Cirkapris: 70 kr/frp
Lagerantal: 12
Namn: Loukaniko
Beskrivning:
Rå, ganska grovmalen, kryddig korv av grekisk typ med smak av bland annat apelsinzest, korianderfrö och rödvin.
Fryst: Ja
Kilopris: 360 kr/kg
Cirkapris: 80-100 kr/frp
Lagerantal: 11
Namn: Merguez på fläskkött
Beskrivning:
Rå nordafrikansk korv med litet chilibett.
Fryst: Ja
Kilopris: 360 kr/kg
Cirkapris: 110-140 kr/frp
Lagerantal: 2
Namn: Salsiccia med rostat fänkålsfrö och vitt vin
Beskrivning:
Grovmalen rå korv av italiensk typ smaksatt med rostade fänkålsfrön, svartpeppar och vitt (ekologiskt) vin.
Fryst: Ja
Kilopris: 360 kr/kg
Cirkapris: 90-130 kr/frp
Lagerantal: 1
Namn: Thüringer Rostbratwurst
Beskrivning:
Rå klassisk mild bratwurst med smak av kummin och mejram.
Fryst: Ja
Kilopris: 360 kr/kg
Cirkapris: 90-130 kr/frp
Lagerantal: 4
Namn: Toulouse-korv, 2-pack
Beskrivning:
Franskinspirerad grovmalen råkorv smaksatt med vitpeppar och muskot. Enkel men balanserad och delikat.
Fryst: Ja
Kilopris: 360 kr/kg
Cirkapris: 100-130 kr/frp
Lagerantal: 17
Namn: Gårdens minisalami
Beskrivning:
Gårdens salami är ganska smal den här gången och smaksatt med fänkålsfrö och svartpeppar.
Fryst: Nej
Kilopris: 120 kr/hg
Cirkapris: 70-100 kr/st
Lagerantal: 11
Namn: Rådmannens ofullbordade
Beskrivning:
Det här är det första försöket i resan mot Rådmanskorven, som ska ha en ton av dill. Det här är ofullbordat och otillräckligt och jag är långtifrån nöjd. Därför har jag satt ett lågt pris.
Fryst: Nej
Kilopris: 60 kr/hg
Cirkapris: 40-70 kr/frp
Lagerantal: 10
Lufttorkat
Namn: Lufttorkad karré
Beskrivning:
Skivor av lufttorkad karré kryddad som italienarna traditionellt kryddar sin coppa. Lufttorkat i 1 år ungefär.
I lager: 8
Kilopris: 1680 kr/kg
Cirkapris: ca 60-100 kr/frp
Namn: Lufttorkat ytterlår
Beskrivning:
Skivor av lufttorkat ytterlår kryddat med bland annat enbär och rosmarin, inspirerat av sydtyskt/norditalienskt speck. Lufttorkat i minst 6 månader, oftast betydligt längre. Om skivorna har vita prickar så är det ett kvalitetstecken, eftersom det är kristaller av aminosyran tyrosin som utvecklas först efter ca ett års mognad.
I lager: 18
Kilopris: 168 kr/hg
Cirkapris: 60-90 kr/frp
Rimmat/rökt
Namn: Extra fett bacon i bit
Beskrivning:
Torrsaltat, kallrökt sidfläsk av uppländsk utegris, i bit. Ofta ganska fett. Rökt över bokspån och hängmognat. Ska tillagas.
Fryst: Ja
Kilopris: 420 kr/kg
Cirkapris: 70-150 kr/frp
I lager: 13
Namn: Bacon i bit
Beskrivning:
Torrsaltad, kallrökt sidfläsk av uppländsk utegris, i bit. Ofta ganska fett. Rökt över bokspån och hängmognat. Ska tillagas.
Fryst: Ja
Kilopris: 420 kr/kg
Cirkapris: 70-150 kr/frp
I lager: 8
Övrigt
Namn: Buljongkit
Beskrivning:
Några ben med lite kött på och oftast en bakfot eller köttiga broskben, att koka buljong på, kanske till ramen?
Cirkapris: 5 kr/frp
I lager: 2
Fryst: Nej
Styckdetaljer - framdel
Namn: Fryst luffarbiff
Beskrivning:
Kallas också ‘flat iron steak’. Muskel från grisens bog att steka eller grilla och sedan skäras tvärs över fibrerna.
Fryst: Ja
Kilopris: 540 kr/kg
Cirkapris: 100-300 kr/frp
I lager: 25
Namn: Fryst grisens hemlighet, liten
Beskrivning:
Grisens hemlighet är en ganska tunn muskel som löper från bogen ut i kinden. Den är oftast mycket marmorerad och skärs tvärs över muskelfibrerna efter att ha stekts eller grillats. Det är inte en extremt mör muskel så den bör genomstekas så att fettet mjukar upp den. En populär styckningsdetalj i Spanien.
Fryst: Ja
Kilopris: 540 kr/kg
Cirkapris: 50-130 kr/st
I lager: 2
Namn: Fryst grisöra
Beskrivning:
Öra från uppländsk utegris. Till dig eller din bästa kompis.
Fryst: Ja
Cirkapris: 15 kr/st
I lager: 10
Namn: Frysta grillben
Beskrivning:
Ett alternativ till revben om man vill ha något smaskigt att gnaga på. Grillbenen sitter mellan bröstbenet och revbenen på bogen. Storleken varierar ganska mycket. Stek långsamt i ugnen och ät med händerna.
Fryst: Ja
Kilopris: 100 kr/kg
Cirkapris: 40-130 kr/st
I lager: 2
Namn: Fryst fläsklägg
Beskrivning:
Framlägg av uppländsk utegris. Rakt sågat, ej vinkellägg.
Fryst: Ja
Kilopris: 132 kr/kg
Cirkapris: 145-240 kr/frp
I lager: 5
Namn: Fryst karré i bit
Beskrivning:
En bit urbenad karré av uppländsk utegris.
Fryst: Ja
Kilopris: 360 kr/kg
Cirkapris: 360-720 kr/st
I lager: 1
Namn: Grisens hemlighet
Beskrivning:
Grisens hemlighet är en ganska tunn muskel som löper från bogen ut i kinden. Den är oftast mycket marmorerad och skärs tvärs över muskelfibrerna efter att ha stekts eller grillats. Det är inte en extremt mör muskel. En populär styckningsdetalj i Spanien.
Fryst: Nej
Kilopris: 540 kr/kg
Cirkapris: 50-170 kr/st
I lager: 2
Namn: Fryst bogstek
Beskrivning:
Bogstek, kallas också picknickbog, av uppländsk utegris. Bra som stek, eller som grytbitar, men fungerar också bra i utbankade skivor till schnitzel.
Fryst: Ja
Kilopris: 264 kr/kg
Cirkapris: 180-300 kr/st
I lager: 8
Namn: Fryst skivad karré
Beskrivning:
Urbenad skivad karré av uppländsk utegris. En skiva per förpackning. En bit av det ljuvliga ryggspäcket sitter kvar.
Fryst: Ja
Kilopris: 360 kr/kg
Cirkapris: 70-170 kr/frp
I lager: 3
Namn: Fryst grisens hemlighet
Beskrivning:
Grisens hemlighet är en ganska tunn muskel som löper från bogen ut i kinden. Den är oftast mycket marmorerad och skärs tvärs över muskelfibrerna efter att ha stekts eller grillats. Det är inte en extremt mör muskel så den bör genomstekas så att fettet mjukar upp den. En populär styckningsdetalj i Spanien.
Fryst: Ja
Kilopris: 540 kr/kg
Cirkapris: 50-170 kr/st
I lager: 9
Namn: Fryst Latissimus dorsi
Beskrivning:
Platt, mör, marmorerad, solfjäderformad muskel från bogen.
Fryst: Ja
Kilopris: 540 kr/kg
Cirkapris: 200-380 kr/st
I lager: 4
Namn: Frysta tjockare revben
Beskrivning:
Revben från bogen med ett extra lager kött på. Inte som tjocka revben, men tjockare än tunna revben.
Fryst: Ja
Kilopris: 192 kr/kg
Cirkapris: 200-356 kr/frp
I lager: 2
Namn: Färsk skivad karré
Beskrivning:
Urbenad skivad karré av uppländsk utegris. En skiva per förpackning. En bit av det ljuvliga ryggspäcket sitter kvar.
Fryst: Nej
Kilopris: 360 kr/kg
Cirkapris: 70-150 kr/frp
I lager: 10
Namn: Grillben
Beskrivning:
Ett alternativ till revben om man vill ha något smaskigt att gnaga på. Grillbenen sitter vid bröstbenet och revbenen på bogen. Stek långsamt i ugnen och ät med händerna.
Fryst: Nej
Kilopris: 180 kr/kg
Cirkapris: 70-150 kr/st
I lager: 2
Namn: Latissimus dorsi
Beskrivning:
Platt, mör, marmorerad, solfjäderformad muskel från bogen.
Fryst: Nej
Kilopris: 540 kr/kg
Cirkapris: 200-380 kr/st
I lager: 2
Namn: Tjockare revben
Beskrivning:
Revben från bogen med ett extra lager kött på. Inte som tjocka revben, men tjockare än tunna revben.
Fryst: Nej
Kilopris: 192 kr/kg
Cirkapris: 200-336 kr/frp
I lager: 2
Styckdetaljer - mittdel
Namn: Fläskflap
Beskrivning:
Det här är den styckdetalj som hos nöt kallas “flap steak” på engelska – en mycket smakrik, ganska mager, grovfibrig muskel som sitter i buken. Liksom flanksteken ska den stekas eller brynas ganska snabbt och sedan skäras upp tvärs över fibrerna. En av mina favoriter.
Fryst: Nej
Kilopris: 480 kr/kg
Cirkapris: 130-200 kr/st
I lager: 2
Namn: Fryst fläskfilé
Beskrivning:
Filé från uppländsk utegris.
Fryst: Ja
Kilopris: 540 kr/kg
Cirkapris: 300-540 kr/st
I lager: 5
Namn: Fryst fläskflap
Beskrivning:
Det här är den styckdetalj som hos nöt kallas “flap steak” på engelska – en mycket smakrik, ganska mager, grovfibrig muskel som sitter i buken. Liksom flanksteken ska den stekas eller brynas ganska snabbt och sedan skäras upp tvärs över fibrerna.
Fryst: Ja
Kilopris: 480 kr/kg
Cirkapris: 70-200 kr/st
I lager: 1
Namn: Fryst skivad urbenad kotlett
Beskrivning:
En skiva urbenad kotlett från uppländsk utegris.
Fryst: Ja
Kilopris: 360 kr/kg
Cirkapris: 50-180 kr/frp
I lager: 20
Namn: Frysta tunna revben
Beskrivning:
Tunna revben från grisens sida. Spare ribs på engelska.
Fryst: Ja
Kilopris: 180 kr/kg
Cirkapris: 84-240 kr/st
I lager: 9
Namn: Frysta kamben
Beskrivning:
Kamben från uppländsk utegris. Baby back ribs på amärikanska.
Fryst: Ja
Kilopris: 240 kr/kg
Cirkapris: 90-250 kr/st
I lager: 2
Namn: Fläskfilé
Beskrivning:
Filé från uppländsk utegris.
Fryst: Nej
Kilopris: 540 kr/kg
Cirkapris: 300-540 kr/st
I lager: 2
Namn: Kamben
Beskrivning:
Kamben från uppländsk utegris. Baby back ribs på amärikanska.
Fryst: Nej
Kilopris: 240 kr/kg
Cirkapris: 90-250 kr/st
I lager: 1
Namn: Skivad urbenad kotlett
Beskrivning:
En skiva urbenad kotlett från uppländsk utegris.
Fryst: Nej
Kilopris: 360 kr/kg
Cirkapris: 50-180 kr/frp
I lager: 6
Namn: Tunna revben
Beskrivning:
Tunna revben från grisens sida. Spare ribs på engelska.
Fryst: Nej
Kilopris: 180 kr/kg
Cirkapris: 84-240 kr/st
I lager: 2
Styckdetaljer - bakdel
Namn:
Fryst fläskflank
Beskrivning:
Flankstek från uppländsk utegris.
Fryst
Ja
Kilopris:
540 kr/kg
Cirkapris:
84-144 kr/st
I lager:
18
Namn:
Fryst skivad rostbiff
Beskrivning:
Skivad rostbiff att grilla eller steka. (Mångas favorit på grillen faktiskt.)
Fryst
Ja
Kilopris:
360 kr/kg
Cirkapris:
84-144
I lager:
19
Namn:
Fryst fläskduva
Beskrivning:
Vadmuskel på ben från bakbenet. (D.v.s avsvålad baklägg.)
Fryst
Ja
Kilopris:
115 kr/kg
Cirkapris:
140-240
I lager:
5
Namn:
Fryst schnitzelskiva av innanlår
Beskrivning:
En skiva innanlår från uppländsk utegris, att göra schnitzel eller liknande av.
Fryst
Ja
Kilopris:
360 kr/kg
Cirkapris:
80-130
I lager:
9
Namn:
Frysta skinkmedaljonger
Beskrivning:
Tournedos-liknande skivor av rullen. Mört och gott att steka snabbt i pannan. 2 skivor/frp.
Fryst
Ja
Kilopris:
360 kr/kg
Cirkapris:
60-80 kr/frp
I lager:
22
Namn:
Skinkmedaljonger
Beskrivning:
Tournedos-liknande skivor av rullen. Mört och gott att steka snabbt i pannan. 2 skivor/frp.
Fryst
Nej
Kilopris:
360 kr/kg
Cirkapris:
60-80 kr/frp
I lager:
6
Korvkurs
No Inventory Items