Kort och gott

Mer pastej, salsiccia och leveranser

Pastejen blev populär. Igår gjorde jag mer till tonerna av King Crimson på hög volym. Bara det gör den ganska unik.

Salsiccian smaksattes med rostat fänkålsfrö den här gången. Vi lägger 3-4 i varje förpackning om en stund.

Leveranser blir det som vanligt till Uppsala och Stockholm på lördag. Vi stannar i Uppsala om vi har fått en rimlig storlek på beställningarna därifrån. Beställningformulär finns här nedan. Vi ses på de vanliga platserna, parkeringsplatsen bakom stationen utanför Katalin i Uppsala (12:15 – 12:30 obs, ny tid) och på parkeringen ungefär mitt på Drakenbergsgatan på Söder i Stockholm (14:00 – 14:30). Kan du inte komma själv så skicka dit några vänner i stället.

I kyldisken finns också skivat lufttorkat, fläskfilé, tunna revben, grisens hemlighet, höstflott, stark senap och inlagd rödlök. I frysboxen finns fryst Novemberbratwurst, Lisas korv, Nürnberger Rostbratwurst, tunna revben och filé.

Påminnelse om korvkurs – det finns 2 platser kvar
Den 27 december, dagen efter annandagen erbjuder jag en heldagskurs i hemtillverkning av korv. Kursen tar emot max 6 deltagare för jag vill att alla ska få göra alla moment och verkligen få lära sig något på riktigt. Kursen kostar 2 500 kr (ink moms) vilket förutom teori och praktik även inkluderar en rejäl korvlunch, tillräckligt med fika, grisförevisning och några egengjorda kilo korv att ta med hem. En lyxig julklapp till den som kan behöva en dag med annorlunda innehåll efter julstressen.

[Form id=”6″]