Stockholmsleverans på en fredag

Det är ganska rörigt nu

Igår åkte volontären Clémentine vidare mot Polen, och i morse åkte Lewys hem. De var tänkta att lösas av, av en ung man från USA. Men han skrev i förrgår att han inte tänker komma och skyllde på att jag inte tillräckligt snabbt hade bekräftat att vi skulle hämta upp honom i Örsundsbro. Så nu har jag ingen volontär förrän Hanna och Esther kommer tillbaka den 23 september. Vi har väldigt bra erfarenheter av de volontärer som vi har haft på gården, 95 % är verkligen till stor hjälp och underbara människor. Den korta listan av negativa erfarenheter toppas nu av ungdomar från USA.

På grund av volontärlösheten har jag bestämt att det blir en leverans till Stockholm på fredag i stället för på lördag. På lördag måste jag nämligen stå med kyldisken vid kanalen i Enköping och kan inte klara mig helt utan avbytare. Eftersom rusningstrafiken måste tas med i beräkningen så kan vi inte leverera till Uppsala och Upplands Väsby den här gången.
Det blir alltså leverans till Herrängen 15:30 – 16:00 och Drakenbergsgatan 16:30 – 17:15 fredagen den 4/9. Här är beställningsformuläret.

Onsdagskorvarna den här veckan blir Nürnberger Rostbratwürstel och salsiccia med fänkål och vitt vin. Om jag har hunnit få kampot-pepparn så kör jag lite av den i båda korvarna på prov. Men vill man ha er tydligare smak av den kambodjanska kryddan så köper man boudin blanc med kampot-peppar.
Den leverpastej som jag gjorde senast fick ett fel på etiketten. Bäst före-datumet infaller i september, inte i augusti.

Så snart jag får rätt burkar och påsar så börjar jag sälja oraffinerat Atlant-salt från Tavira (SUB), Portugal, 300 g för 90 kr och ekologisk röd och svart kampot-peppar från Kambodja, 20 g för 40 kr.

Oj, nu ramlade det in ett önskemål från två volontärer att komma att komma och jobba från fredag! Hoppas att det är seriöst.

Vi ses!

2 svar på ”Stockholmsleverans på en fredag

Kommentarer är stängda.