Nu kommer apelsinkorven

Nu blir det december och då är det dags för apelsinkorven. Jag vet att den delar upp er i två läger – de som älskar den och de som inte alls tycker om den. Ni som inte tycker om den får bita ihop, förslagsvis med någon av korvarna ur det frysta sortimentet i munnen. Snart påbörjar jag produktionen av isterband inför julen, men dem får ni vänta på i ett par veckor.

Jag funderar på att låta tillverka tre helt andra produkter till försäljning. Ett riktigt bra förkläde tillverkat av ekologisk bomull under bra omständigheter och en T-shirt av samma kvalitet. Dessutom en liten PVC-fri kylväska, till de kunder som med jämna mellanrum kommer till gården och är oroliga för hur produkterna ska hålla sig under resan hem. Alla tre kommer naturligtvis ha min snygga logga på sig.

Jag har också funderat på att komplettera sortimentet med några utvalda kolonialvaror. I första hand produkter som jag älskar men tycker att det är svårt att få tag på. De första jag kommer att tänka på är kapris i salt, oliver av hög kvalitet, bra sardeller och god vinäger som inte är orimligt dyr. Bara produkter som inte behöver kylförvaras och som har lång hållbarhet. Kom gärna med förslag på saker ni tycker är svåra att hitta.

lördag den 3 december kommer jag att köra nästa leverans till Uppsala, Upplands Väsby, Hornstull och Herrängen. Beställningsformuläret finns här. Fråga gärna om det är något som ni vill beställa som inte finns i formuläret. Det kommer även att bli en leverans den 17 december. Det brukar bli väldigt mycket arbete innan julen så jag ber redan nu om överseende om jag verkar sur, jag är nog bara stressad.