Här kommer nyårscharken

Möjligen är er köplust inte som allra störst just nu, men eftersom jag ändå ska till Stockholm för att hämta Sonja så kör jag en utlämningsrunda som vanligt nu på lördag den 29 december. Kanske vill ni ha lite lufttorkat till nyårsafton? Jag kommer att skiva både ytterlår och karré i morgon. Dessutom kör jag 50% rabatt på fryst fläsklägg för att få mer plats i butiksfrysen. Vi kan kalla det mellandagsrea om ni vill. Hela beställningsformuläret finns här.

Det blev en vacker jul.

Jag fick hjälp av mina underbara grannar med att ta hand om djuren och kunde därför åka iväg och fira jul vid Kilsbergen med Anna och hennes familj. Det var härligt att vara där och att komma bort från gården i ett par dagar, och den enda påminnelsen om företaget var små glada elektroniska tillrop från er kunder som var hemskt nöjda med julskinkorna. Det gjorde mig väldigt glad. Min egen julskinka blev den godaste jag någonsin ätit och jag har nog aldrig ätit så mycket skinka på julen förut.

Jag hinner inte sammanfatta året som gått eller sia om framtiden nu, för jag måste gå ut i charken och stycka. Om det är någon särskild styckdetalj du är ute efter så kan jag stycka ut den med en gång och leverera på lördag. Skriv i så fall det i kommentarsfältet på beställningsformuläret och skicka in det så snart som möjligt.

Vi ses!