Film- och formulärpremiär

Som ni minns så var min farbror Andreas på besök på gården ett par dagar i november för att filma. Ser man till vädret så har det ju varit november sedan dess, och nu är en första version av filmen redan klar. Ni får en förhandsvisning här: https://franzenscharkuterier.se/Kristofersfilm.mp4

Nu på lördag är det leveransrunda till UppsalaUpplands Väsby och Stockholm igen, och därför är det också premiär för mitt nya bokningssystem som jag har installerat på hemsidan. Ja, det är inte särskilt snyggt än, och förmodligen lite buggigt. Kanske får jag leta reda på någon php-programmerare som kan snygga till det åt mig. Men det har vissa fördelar.

Nu kan jag lägga upp produkter som jag inte har så mycket av, utan att behöva hålla reda på vad som bokats och om något tar slut. I det här inventarie-systemet så minskar antalet förpackningar av en viss produkt för varje bokning, och när det inte finns något kvar av en vara så syns den helt enkelt inte längre. Därför kan jag till exempel lägga upp de två filéerna från den senast styckade grisen och det är upp till er att gå in på beställningssidan i tid för att sno åt er dem. Här ligger bokningssidan! Gå in och följ instruktionerna så kommer allt säkert att bli bra.

Det finns fortfarande plats på korvkurser och de ska ni gå in och boka här!

Vi ses!