En liten julhälsning bara

Nu har all snö smält bort kring min gård och åkrarna ligger bruna och gröna. Jag tänker inte låta slakta några grisar eller köra någon leveransrunda på några veckor faktiskt. Jag har en del produkter i gårdsbutikens kylar, bland annat pastej och pâté, bacon och alla sorters lufttorkat, och jag har mycket i den inre frysen, både styckdetaljer till fina reapriser och en mängd olika korvar. Men de frysta grejerna är bäst att boka på beställningsformuläret så att jag kan packa och lägga ut i butikens frysbox, för där är annars utbudet begränsat av utrymmet.

Det finns fortfarande några julskinkor kvar, för den som inte har fått tag på någon fin än. Och så vill jag påminna återigen om att den allra finaste julklappen är en korvkurs hos mig!

Här fanns det en lång bra text som jag skrev på i två timmar, men den slarvade MailChimp bort, så nu är jag arg som en babian och trött. Jag ska så snart som jag orkar byta till en mer pålitlig nyhetsbrevstjänst.

Jag klarar inte av att försöka skriva om texten nu, ni får titta på ett foto av några av mina tuppar i stället. De blev så glada när den kalla snön försvann. Men lite fakta som stod i den förlorade texten är att jag på torsdag i nästa vecka påbörjar en ny omgång om sex cytostatikabehandlingar. De kommer att ske varannan vecka och innefattar också antikroppen bevacizumab (Avastin). Efter fyra behandlingar görs en ny röntgen för att utvärdera om tumören krympt. Om allt går som det ska så kan det bli operation redan i april. Jag är glad att behandlingen kommer igång så snabbt.

Idag har dagsljuset varat lite lite längre än igår och i natt blir natten några sekunder kortare än den föregående. Så kommer det fortsätta och allt kommer att bli bättre och bättre ända tills träden står i blom i min fruktlund om några månader. Men vi får ta en dag i taget.

Vi ses!