Leveransrunda den 18 februari och en plats kvar på korvkursen den 19 februari

I veckan kommer Julia att stycka två grisar från Olle Linder som slaktas i morgon. Grisarna, inte Olle. Därför finns det en massa färska styckdetaljerbeställningsformuläret jämte de frysta detaljerna som jag kör rea på även denna gång.

Jag har också lagt upp nyrökta isterband på formuläret, och det finns en del kallrökt bacon också, och infrysta fänkålssalsiccia från förra korvmakeriet. Det finns också mycket lufttorkade saker.

Jag fick ett sent återbud på korvkursen på söndag den 19 februari, så det finns en plats ledig där! Den kan också bokas på beställningsformuläret. Och apropos det, glöm inte att februari är en bra tid för långkok där många av mina frysta detaljer passar utmärkt. Själv har jag kört 4 fläskduvor sous-vide över natten för att göra Nöff bourguignon på, till söndagens korvkurs.

Jag har fått en offert på dekorering av kylbilen som jag har tackat ja till och jag väntar på svar på när de kan utföra den. Så här är det tänkt att det ska bli, förutom att jag vill ha våden med donatorer också i vitt med svart text, och inte med svart bakgrund som på första bilden.

Vi ses!