Äntligen en leveransrunda

Nu på lördag den 26 augusti så kör jag till slut en leveransrunda till Uppsala, Upplands Väsby och Stockholm igen. Och på beställningsformuläret finns alla korvarna som vi gjorde idag – salsiccia med rostade fänkålsfrön svartpeppar och vitt vinThüringer Rostbratwurst och citron/kummin/mejram-korv – samt leverpastejen som ni har längtat så efter. Och jag har både mildrökta och normalrökta isterbandLandjäger och Pfefferbeisserprinskorvflott på burk och några bitar fryst Münchener Leberkäse.

Dessutom finns det tre olika lufttorkade grejer: ytterlår kryddat med bland annat enbär och rosmarin, kotlettrad kryddad med rosmarin och fänkålsfrö, och karré kryddad på klassiskt vis med nejlika och kanel. Av styckdetaljer finns det både ofrysta och frysta. Och så finns det frysta öron och ofryst fågelgodis.

Se så, hoppa in och beställ innan det tar slut!

Det har varit roligt att en del av er har besökt mig på Bondens marknad. Jag förstår att det är lite för långt för många av er andra, men jag vill rekommendera det ändå, för där finns ett mycket bra och varierat utbud av allt möjligt från grönsaker, ägg, sylt och bröd till ost. Och Svartbäckens trädgård säljer de vackraste blombuketter man kan tänka sig. Nästa gång jag står där blir den 2 september.

Här ute på landet har bönderna börjat skörden men blivit avbrutna av regnet. Telia har skickat ut sina hantlangare att köra sönder min vägkant och skörda telefonstolparna som höll upp ledningarna som mina svalor satt på. Jag har haft fler svalor och tornseglare här i år än någonsin tidigare, och de är fortfarande kvar och stöttar mig.

Vi ses!

Kristofer